کد خبر: ۶۲۶۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
شکم عاملی خوشمزه در گردشگری جهان؛
دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی ــ فرهنگ گردشگری گفت: منطقه زاگرس با توجه به ویژگی‌های علمی، مأمن بسیاری از غذا‌ها و داروهای گیاهی است بنابراین می‌توان غذاهای سنتی ارائه و آن منطقه را به یک منطقه گردشگری تب
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
آخرین اخبار