کد خبر: ۶۲۷۱۴۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۶
یک مسئول سازمان غذا و دارو با اشاره به یکی از انواع تقلب در مواد غذایی که مخلوط کردن مواد تقلبی به مواد غذایی است، تقلب در افزودن روغن‌های جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو را تشریح کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار