محمدشریف شریف زاده، مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گرگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با طرح کسب و کار دانشجویی برای پرورش جوجه گوشتی گفت: دانشکده علوم در نظر دارد که یک سالن پرورش مرغ واقع در مزرعه دانشگاه را تحت شرایط و ضوابط مقرر به تیم های کسب و کار دانشجویی ذیصلاح واگذار نماید.
وی با اشاره به اهداف این طرح دانشجویی گفت: هدف ما در دانشگاه که در جهت کارآفرینی برای نسل سوم حرکت میکند این است که شرایطی را فراهم کنیم که کسب و کار دانشجویی شکل بگیرد، برای همین قصد داریم تا زیر ساختها را فراهم و به دانشجویان واگذار کنیم، از جمله طرح پرورش مرغ گوشتی و تخم گذار تا رقابتی بین طرحهای دانشجویان ایجاد شود.
مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه گرگان، افزود: فراخوانی را گذاشتیم تا طرح دانشجویان به دست ما برسد و بعد داوری بین طرحها، طرح برگزیدهای که شرایط لازم را داشته باشد، به تیم دانشجویی صاحب آن طرح تجهیزات و سالن واگذار شود و اگر کار آنها خوب بود این شرایط برای آنها تمدید شود.
شریف زاده با بیان اینکه هدف ما تولید مرغ اورگانیک برای بازار هدف است، گفت: این طرح همچنین در رابطه با اشتغال دانشجویان میتواند کمک کند تا دانشجویان علاوه بر علم فعالیت اقتصادی را در دانشگاه تجربه کنند و فرصت آزمون و خطا را تجربه کنند تا وارد بازار کار شوند تا از این طریق به درآمد برسند.
مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی با بیان اینکه خوشبختانه نمونههای موفقی از این طرح در این دانشگاه ایجاد شده است، گفت: تقاضا برای فعالیت کار آفرینی رو به رشد است و سابق بر این دانشجویان برای دریافت وام خوابگاه مراجعه میکردند اما الان تمایل به کسب و کار و خود اشتغالی دارند.
وی خاطرنشان کرد: هر چند این طرح برای دانشگاه ماموریت و ساختار جدیدی را تعریف میکنند؛ اما این چالش فرصت ایجاد انگیزده را برای دانشجویان فراهم میکند و این نیاز ضروی برای نسل جدید در دانشگاه است و ما تاثیرات مثبت آن را در دانشگاه شاهد بودیم.