کد خبر: ۶۹۸۸۶۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۷
همزمان با بالا رفتن سطح انتظارات مردم از غذایی که می‌خورند، ارائه دهندگان غذا و خدمات هم به رعایت موازین بهداشتی استاندارد، بیشتر رغبت نشان می‌دهند، همچنین با توجه به علاقه فراوان مردم به مسافرت‌های داخلی، استقبال از اقامتگاه‌های مختلف رو به افزایش است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار