کد خبر: ۷۰۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۲ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۷
مواد غذایی و نگهداری و حفظ آنها از خطر فساد همیشه جزء چالش‌ها در محیط آشپزخانه بوده است. به شکلی که ممکن است یک ماده غذایی را خریداری کنید و حتی پیش از خارج کردن از بسته بندی، به دلیل عدم نگهداری در محیط مناسب مجبور به دور ریختن آن شوید.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار