کد خبر: ۷۰۳۳۴۵
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
از سوی کمیته داوران؛
با پایان یافتن مهلت ثبت‌نام در چهاردهمین چالش نوآوری نانو، ارزیابی طرح‌های نوآوری افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغن‌های خوراکی آغاز شد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
  • خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
  • توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
  • با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
گزیده اخبار
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار