دكتر خاتمي در گفتوگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به افزايش خطر چاقي در كودكان اظهار داشت: با تشويق كودكان به سمت غذاهاي سنتي و غذاهاي معمولي خانگي مي توان از بروز بيماري چاقي در كودكان جلوگيري كرد.
وي با اشاره به اينكه كودكان را بايد از مصرف غذاهاي آماده و فست فودها منع كرد، افزود: فست فودها بدون تامين پروتئين، حجم بالايي از كالري را به بدن وارد مي كنند كه منجر به بروز چاقي و اضافه وزن مي شود.
فوق تخصص گوارش و كبد كودكان يادآور شد: انواع غذاهاي پركالري و پرچرب و فست فودها كه معمولا همراه نوشابه و در كنار خواركي هايي چون چيپس و پفك مصرف مي شوند براي سلامتي كودك مضر بوده و منجر به بروز چاقي مي شوند.
خاتمي با بيان اينكه ميزان چاقي در كودكان ايران در حال افزايش است، خاطرنشان كرد: والدين بايد با تغيير ذائقه كودكان به سمت غذاهاي سالم از بروز چاقي در كودكان پيشگيري كنند؛ زيرا چاقي يك بيماري محسوب مي شود.
رئيس انجمن گوارش و كبد كودكان ايران نقش ميان وعده مناسب را در سلامت تغذيه اي كودك بسيار موثر خواند و گفت: بعد از سن دو سالگي بايد ميان وعده مناسب در ليست برنامه غذايي كودك قرار گيرد.
وي يادآور شد: علاوه بر نوع تغذيه، نشستن ساعات طولاني پاي تلويزيون و كامپيوتر مشكل چاقي در كودكان را تشديد مي كند كه به والدين توصيه مي شود مدت تماشاي تلويزيون و فعاليت هاي كامپيوتري كودكان را به يك ساعت در روز محدود كنند./انتهاي پيام/