به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، علیرضا جمالی مدیرکل دامپزشکی استان البرز اظهار کرد: بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی از ۱۱ اسفند آغاز شده و تا ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، افزود: در این طرح ۱۲ گروه سیار، ۸ تیم ثابت، ۱۵ دکتر دامپزشک ۱۸ بازرس بهداشت گوشت و ۸ ناظر شرعی بهصورت دو نوبت کاری در سطح استان فعالیت میکنند.
جمالی تصریح کرد: این نظارتها با هماهنگی بینبخشی و مشارکت نیروهای دامپزشکی، بازرسان و کارشناسان بهداشتی انجام میشود تا از عرضه فرآوردههای دامی غیرمجاز و غیربهداشتی جلوگیری گردد.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی موضوع را از طریق سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند، عنوان کرد: تیمهای نظارتی بهصورت شبانهروزی مراکز عرضه فرآوردههای دامی را پایش خواهند کرد.