۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
خزعلی: از زنان فلسطینی می‌خواهم همچنان مقاوم باشند
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در اولین همایش بین المللی «غزه زنده است»: قدرت ملت‌ها از هر سلاحی از هر اتمی و از هر گنبدی آهنین‌تر و استوارتر است. صدای فلسطین نباید خاموش شود.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
خیراللهی: مسئولان دولتی در زمینه سرکوب مزد و نادیده گرفتن اصول ابتدایی سه جانبه‌گرایی از کارفرماها هم پیشی گرفتند
پژوهشگر حوزه رفاه اجتماعی و نویسنده کتاب کارگران بی‌طبقه: درحال حاضر مسئله ما آقای مرتضوی و رعیتی فرد است که اصلا متوجه تفاوت بین قانون مدنی و قانون کار نیستند. یعنی نمی‌دادند جایگاهی که دارند، جایگاه کسی است که باید طرف طبقه کارگر را بگیرد یا حداقل بی‌طرف باشد. اتفاقی که افتاده این است که عملا مسؤولان در زمینه سرکوب مزدها و نادیده گرفتن اصول ابتدایی سه جانبه‌گرایی از کارفرماها هم پیشی گرفتند. تصور می‌کنند قانونی صرفا در سال ۶۹ تصویب شده و هیچ پیشینه تاریخی ندارد و تا سال ۱۴۰۰ هم که بر سر کار آمدند، هیچ اتفاقی نیفتاده است. نتیجه این می‌شود که وزیر کار تصمیم می‌گیرد نظام چانه‌زنی کشور را به طور کلی منحل کند و تحویل مجلس شورای اسلامی بدهد!
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
وکیل شکات پرونده رسیدگی به جنایات سران منافقین: مسعود رجوی نفوذی ساواک بود/ رژیم پهلوی به دنبال تغییر مسیر منافقین بود نه نابودی آن
سید میثم حکیم‌زاده حسینی در ادامه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان منافقین: ساواک مسعود رجوی را همکار سازمان اطلاعات معرفی می‌کند در بهبوهه‌ای که سازمان مجاهدین خلق به عنوان یک گروه معاند پهلوی تحت تعقیب بوده و مسعود رجوی در راس این سازمان حضور داشته است. مسعود رجوی قطعا نفوذی ساواک در سازمان مجاهدین خلق بوده است. چه بسا رژیم پهلوی در مقطعی به این نتیجه می‌رسد به جای نابود کردن سازمان منافقین، آن را تغییر مسیر داده و با خود همراه کند آن هم با یک نفوذی مثل مسعود رجوی. برای نتیجه گیری بهتر باید بگوییم همین ساواک محصول سیای آمریکا بوده است.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
وکیل شکات پرونده رسیدگی به جنایات سران منافقین: اصحاب رسانه ابعاد جنایات منافقین را منتشر کنند/ این جنایات کمتر از آن چیزی نیست که امروز در غزه می‌بینیم
سید میثم حکیم‌زاده حسینی در ادامه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان منافقین: آنچه از این حوادث بر می‌آید نشان می‌دهد جنایاتی رخ داده است که هر کس توصیف آن را بشنود کلامی غیر از این نمی‌تواند بگوید، از نظر وجدان عمومی اصحاب رسانه تکلیف شان این است که موارد را انعکاس دهند. آنچنان که امروز می‌بینیم در جنایات غزه وجدان‌ها بیدار شده است و همه موضع‌گیری می‌کنند. اتفاقی که در این چهل و چند سال گذشته در ایران به دست جنایتکاران تروریست سازمان مجاهدین خلق رخ داد کمتر از آن چیزی نیست که امروز در غزه می‌بینیم. ما با افرادی مواجه هستیم که حد اعلای جنایت و خیانت را در مورد کشور خود و منافع ملی خودشان به کار بردند.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷
قاضی دادگاه منافقین: مردم کشور‌های میزبان منافقین خواستار استرداد و خروج این افراد از کشورشان باشند
قاضی حجت‌الاسلام دهقانی در ادامه دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان منافقین: اکنون که ۱۰۴ نفر متهم به پوست کندن زنده افراد و بمب‌گذاری هستند، آیا نباید سازمان‌های بین المللی و مردمان کشور‌های میزبان منافقین پیشگام شوند و از نهاد‌های صالح خود خواستار استرداد و خروج این افراد از کشورشان باشند؟ به مردم آلبانی و برخی کشور‌های اروپایی اعلام می‌کنم افرادی امروز در میان شما زندگی می‌کنند که بیش از یک مضنون بوده که برای آن‌ها کیفرخواست صادر شده است و دادگاهی با بهره‌مندی از حق انتخاب وکیل برای دفاع از اتهامات انتسابی در وجود دارد؛ به نظر می‌رسد دولت‌های این کشور‌ها مردم را نسبت به این موضوع آگاه نکردند. امیدواریم این دولت‌ها با اولویت دادن به امنیت مردم خود، جهت بررسی واقعی، استماع دفاعیات آن‌ها یا وکلای انتخابی آن‌ها در استرداد آن‌ها به جمهوری اسلامی ایران مانند هر گروه دیگری که متهم می‌شود، اقداماتی را در راستای منافع ملی خود انجام دهند.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
منوچهر متکی: کشور‌های جهان سوم تامین کننده نیرو‌های انسانی ماهر کشور‌های صنعتی هستند
نماینده منتخب مردم تهران در مجلس تهران در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران: آن کشورها باید به ازای تربیت این نیروها باید پرداختی‌ایی داشته باشند. نظام آموزشی هر انقلابی ماموریت عمده اش تربیت نیروی انسانی در تراز آن انقلاب است. بعد از رنسانس دانش آموختگان در تراز لیبرال دموکراسی تربیت پیدا می‌کنند. چرا تربیت ما در تراز نیروهای انقلاب اسلامی نیست؟ امروزه متون ما بیشتر ترجمه‌ای است.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
وزیر علوم: آیا این تعداد دانشجو که با بودجه عمومی پذیرفته می‌شوند براساس نیاز کشور است؟ / به اصل ۳۰ قانون اساسی کم توجهی شده
محمدعلی زلفی‌گل در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران: باید قانون را محترم بشماریم چرا که جوامع بشری براساس قانون مدیریت می‌شوند، در جوامعی که به قانون کم توجهی شود در حد طرفیت‌ها پیشرفت‌ها رخ نمی‌دهد. گاهی به قوانین علم و فناوری توجه لازم نشده است، به‌عنوان مثال اصل ۳۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی بیان می‌کند «آموزش عالی رایگان تا سرحد خودکفایی»، باید به این قانون توجه کنیم؛ آیا این تعداد دانشجو که با بودجه عمومی پذیرفته می‌شوند براساس نیاز کشور است؟ و آیا این تعداد رشته و دانشجو همه براساس این قانون توسعه یافته اند؟ به طور حتم در این زمینه نسب به قانون کم توجهی شده است.
۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
وزیر علوم: «آموزش مهارتی» طبق قانون برنامه ششم توسعه باید ۳۰ درصد باشد/ الان با نگاه خوش‌بینانه ۱۶ درصد است
محمدعلی زلفی‌گل در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران: در قانون برنامه ششم توسعه آمده‌است که آموزش مهارتی باید ۳۰ درصد باشد. با نگاه خوش‌بینانه در حال حاضر ما توانسته‌ایم ۱۶ درصد آموزش مهارتی داشته باشیم؛ بنابراین یا باید موقعی که قانون‌گذاری انجام می‌شود واقعیت‌ها را ببینیم و آن‌چه که هست را تصویب کنیم یا این‌که ظرفیت‌ها را برای تحقق قانون مذکور آماده کنیم بنابراین در علم و فناوری در بسیاری موارد نسبت‌به قانون کم مهری شده است. در قانون برنامه هفتم توسعه آموزش‌های مهارتی ۴۰ درصد پیش‌بینی‌شده است. ما به‌عنوان مسئولان علم و فناوری باید برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم، در حال حاضر دانشگاه‌های نظری ما آموزش‌های مهارت محوری دارند که در حد انتظار نیست و باید آسیب‌شناسی و آسیب‌های آن‌ها را برطرف کنیم.
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
معاون وزیر جهادکشاورزی: در برنج، شکر، پنبه، گندم و علوفه کاملا قابلیت خودکفایی داریم به شرط آنکه بر شرکت‌های دانش بنیان تکیه کنیم
مجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در افتتاحیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران: امام و رهبر انقلاب بر هیچ حوزه‌ای، چون بخش کشاورزی و غذا تاکید نکردند. اگر بخواهیم اقتدار ملی داشته باشیم باید اقتدار غذایی داشته باشیم. اگر بخواهیم استقلال اقتصادی داشته باشیم باید در محصولات راهبردی خودکفا باشیم و این کاملا امکان پذیر است.
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
زلفی‌گل: بورسیه صنعت را برای اولین بار رقم زدیم/ مجلات تحت نمایه بین‌المللی را ۱۰۰ درصد افزایش خواهیم داد
وزیر علوم در هشتمین نشست از سلسله نشست‌های علمی با کارگزاران: با اتاق بازرگانی هماهنگ کردیم تا دانشجویان رتبه خاص بورسیه شوند و نگران آینده شغلی خود نباشند. یک کارگروهی شکل دادیم تا برای تمام مدیرمسئولان و سردبیران مجلات علمی کارگاه آمورشی بگذارند تا چه جوری مجلات ما تحت نمایه بین المللی دربیاید. طی ۴۳ سال ۱۰۱ مجله وابسته به وزارت علوم تحت نمایه بین المللی بود، ولی در دوره ما تا الان ۶۷ مجله و بیش از ۱۰۰ درصد رشد خواهیم داد.
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۰
زلفی‌گل: بحث پژوهانه جامع را در برنامه توسعه هفتم آورده‌ایم/ سازمان برنامه بودجه باید ۱۵ درصد برای فعالیت‌های پژوهشی و ۵ درصد برای فعالیت فرهنگی اختصاص دهد
وزیر علوم و تحقیقات در هشتمین نشست از سلسله نشست‌های علمی با کارگزاران: کارانه در وزارت بهداشت وجود داشت در وزارت علوم نبود، این را مصوب کردیم. برای اولین برای استادانی که طی ۵ سال گذشته استخدام شدند پژوهانه ویژه اختصاص دادیم. می‌گویید حضور کم در دانشگاه‌ها، بزنید حضور وزیر در دانشگاه تهران، علامه، خواجه نصیر، علم و صنعت .. برای دانشمندان یک و دو درصد پژوهانه و اعتبار ویژه اختصاص دادیم. امسال یک ردیف ویژه در قانون بودجه برای پژوهانه آورده ایم.
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶
مزاح وزیر علوم با بسیج دانشجویی: هر کاری می‌کنیم با هم رفیق بشویم نمی‎شود! / بیشتر از این در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنیم؟
وزیر علوم در هشتمین نشست از سلسله نشست‌های علمی با کارگزاران: بسیج دانشجویی می‌گوید چرا حرف‌هایی که می‌زنید عمل نمی‌کنید. انتظار داریم ۱۰ مورد بیاورید و بگویید که چرا به این کار‌ها عمل نکردید. بسیج دانشجویی از حضور کم وزیر علوم در دانشگاه‌ها انتقاد می‌کند، جستجو کنید حضور وزیر در دانشگاه تهران، علامه، خواجه نصیر، علم و صنعت. بیش از ۶۰ سفر استانی داشتیم و با دانشجویان و اساتید دیدار داشتیم. حضرت علی می‌فرمایند وجدان تنها محکمه‌ای است که نیاز به قاضی ندارد؛ باید یک حرفی بزنید که وجدان آدم، انسان را راحت بگذارد. حتی در تعطیلات عید در گروه‌های مجازی اساتید و دانشجویان حضور داشتم و به سوالات جواب دادم
۱بعدی