گزارش|
جلال آل احمد به روحانیت انتقاد داشت اما پس از قیام ۱۵ خرداد شیفته امام خمینی (ره) شد و موضع گیریهای سیاسی اجتماعی ایشان را تولد دوباره روحانیت و احیای مجدد دین خواند.
فردا در انتشارات ایران؛
آئین رونمایی از مجموعه شش جلدی «چالش هستهای» فردا دوشنبه ۱۳ آذر توسط انتشارات ایران برگزار میشود.
با صدای بهروز رضوی و محشای قانون اساسی در ۱۴ جلد؛
کتاب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با صدای بهروز رضوی و محشای قانون اساسی در ۱۴ جلد، تولید شد.
توسط نشر ۲۷ بعثت؛
کتاب «آرمان عزیز» با پژوهش و نگارش مجید محمدولی توسط نشر ۲۷ بعثت به چاپ هفتم رسید.
در آیین «یادبود یکصدمین سالگرد تولد جلال آل احمد» مطرح شد؛
امام جمعه طالقان در آیین یادبود صدمین سالگرد تولد جلال آلاحمد گفت که او در زمان حیات خود با دو جریان سرمایهداری و مارکسیسم به مبارزه پرداخت. معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این آیین بر مطالعه آثار جلال برای غرق نشدن در ابتذال تاکید کرد.
از کتاب «جدال» که شامل ۲ نمایشنامه به قلم احسان ناجی است، رونمایی شد.
با هدف بررسی وضعیت کتابخانههای مشارکتی و برای اولین بار صورت گرفت؛
دبیرکل و مدیران نهاد کتابخانههای عمومی کشور، سه شنبه ۷ آذرماه با هدف بررسی وضعیت کتابخانههای مشارکتی در زندانها و راهکارهای ارتقای کمی و کیفی از کتابخانههای ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کردند.
کتاب «وصول» خاطرات شهیدهام یاسر همسر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزبالله لبنان است که توسط عبدالقدوس امین در ۲۰۸ صفحه نگارش شده است و انتشارات صریر آن را روانه بازار نشر کرده است.
آیین رونمایی از کتاب «تاریخ شفاهی دفاع مقدس به روایت سردار سرتیپ پاسدار دکتر نصرالله فتحیان مسئول بهداری رزمی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) سپاه در دوران دفاع مقدس» برگزار میشود.
کتاب «مربعهای قرمز» روایتی از زندگی حاج حسین یکتا، جانباز و روایتگر نامآشنای اینروزها و مسئول آمارگردان عملیات در زمان جنگ است که به قلم زینب عرفانیان نوشته شده و نسخهی صوتی آن با صدای ایوب آقاخانی از سماوا منتشر شده است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بیش از دو برابر نیاز کشور کاغذ تولید خواهیم کرد، گفت: کمتر از ۲ سال گام اول خودکفایی تولید کاغذ برداشته شد.
زمانبررسی وضعیت فرهنگی کشور برای برنامه جامع دولت در سال ۱۴۰۰ یکی از مسائلی که به شدت محل نگرانی بود وضعیت اقلام فرهنگی از جمله کاغذ بود.