نتایج ارزیابیهای روانشناختی و آمادگی ذهنی اعضای تیم ملی ژیمناستیک، با هدف ارتقای عملکرد ورزشکاران در بازیهای آسیایی آیچی ناگویا، مورد بررسی و تحلیل تخصصی قرار گرفت.
بانوان ملیپوش پارادوومیدانی حاضر در اردوی بازیهای پاراآسیایی آیچی–ناگویا، با حضور در مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک، مورد ارزیابی و آزمونهای تخصصی آمادگی جسمانی قرار گرفتند.
موفقیتهای ورزش کشور در یک سال اخیر بیسابقه بوده است؛
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان با تأکید بر ظرفیتهای رشته روئینگ، بر ضرورت توسعه این رشته در بخش قهرمانی، توجه جدی به استعدادیابی و تداوم اردوهای تیمهای ملی تأکید کرد و گفت: فرهنگ و قهرمانی دو بال یک پرواز هستند و فدراسیون روئینگ باید در کنار موفقیتهای ورزشی، توجه ویژهای به مسائل فرهنگی و اخلاقی داشته باشد.
محسن شادی رییس فدراسیون روئینگ در مجمع عمومی این فدراسیون گفت: هدف اصلی ما موفقیت و کسب مدال طلا در بازیهای آسیایی ناگویاست و پس از آن نیز برای المپیک لسآنجلس آماده خواهیم شد.
مهدی علی نژاد دبیر کل کمیته به همراه جمعی از اعضای هیات اجرایی ضمن حضور در مرکز معاینات پزشکی آکادمی ملی المپیک، با ملی پوشان تیم ملی رویینگ دیدار و گفتوگو کردند.
احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه و تبریک روز خبرنگار، نقش اثرگذار اصحاب رسانه بهویژه خبرنگاران حوزه ورزش و جوانان را در روایت دقیق رویدادها، تبیین دستاوردها، انعکاس مطالبات جامعه و تقویت سرمایه اجتماعی ورزش کشور مورد تأکید قرار داد.
وزیر ورزش و جوانان در آخرین برنامه سفر دو روزه خود به جمهوری آذربایجان، از مجموعههای ورزشهای آبی، ورزشهای ساحلی، کارتینگ و سالن ملی ژیمناستیک باکو بازدید کرد.
سرمربی ایتالیایی تیم ملی والیبال ایران شب گذشته وارد تهران شد تا با نظارت مستقیم بر تمرینات دو گروه از بازیکنان، فهرست ۱۴ نفره تیم ملی را برای حضور در رقابتهای قهرمانی مردان آسیا انتخاب کند.