فرمانده سپاه نینوا گلستان گفت: جانفدایی نماد انسجام، وحدت و وفاداری به آرمانهای انقلاب اسلامی است؛ جریانی که با الهام از خون شهدا، در مسیر دفاع از ارزشها استوار ایستاده است.
عصر امروز یکشنبه،جانفدایان ایرانِ امامرضایی در گرگان با حضور در خیابان، عزم راسخ خود را در دفاع از آرمانهای متعالی نظام جمهوری اسلامی ایران و دفاع از مقام معظم رهبری به منصهی ظهور رساندند.
مدیرکل گمرکات گلستان گفت: در فروردین امسال، چهار هزار تن انواع کالای غیرنفتی به ارزش بیش از هفت میلیون دلار از مبادی گمرکی استان وارد کشور شده که این ورودی کالا از نظر ارزش دلاری ۱۲ درصد و از نظر وزنی ۳۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.
معاون اقتصادی استاندار گلستان گفت: تمدید سررسید تسهیلات واحدهای تولیدی حداقل به مدت سه ماه باید در دستور کار بانکها قرار گیرد تا فشار مالی از دوش تولیدکنندگان برداشته شود.
ترکمن های استان گلستان برای شصت و دومین شب متوالی با برپایی تجمع ضداستکباری، بخشی از اتحاد و اقتدار اقوام و مذاهب این استان را در صیانت از آب و خاک جمهوری اسلامی ایران به نمایش گذاشتند.