مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: امسال مبلغ چهار هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال برای بهبود ایمنی و روکش آسفالت در جاده اراک - توره - بروجرد اختصاص یافته است.
معاون توسعه تجارت خارجی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: طی امسال حدود یک میلیارد و ۳۰ میلیون دلار کالای غیرنفتی از این استان به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: بانکهای عامل تاکنون یکهزار و ۴۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن در مجتمع نارنجستان اراک پرداخت کردهاند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: در سال جاری، ۴۶۱ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی این استان به ارزش ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال از تصرف خارج شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: از روز گذشته ۴۲۰ راهدار در قالب ۶۰ اکیپ تخصصی برای برفروبی و مقابله با بحرانهای احتمالی ناشی از بارش برف در جادههای استان مستقر شدهاند.