فرمدار ویژه میناب با اشاره به حمله پهپادی صهیونیستی-آمریکایی به مدرسه شجره طیبه و درمانگاه شهید آبسالان این شهرستان، حمله به خبرنگاران خارجی در مدرسه میناب صحت ندارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان از حمله مجدد دشمن آمریکایی-صهیونی به درمانگاه شهید آبسالان در مجاورت دبستان شجره طیبه شهرستان میناب خبرداد.
معاون استاندار هرمزگان از ابلاغ نحوه فعالیت دستگاههای اجرایی استان هرمزگان خبرداد و گفت: فعالیت ادارات با ۲۰ درصد کارکنان بهصورت حضوری و دورکاری ۸۰ درصد تا اطلاع ثانوی اجرا خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه قشم از ورود ۲۳ هزار گردشگر به جزیره قشم خبرداد و گفت: همچنین در این مدت سه هزار و ۸۸۴ نفر از گردشگران برای دیدن زیباییهای بزرگترین جزیره ایرانی خلیج فارس از طریق بندر مسافری شهید ذاکری وارد قشم شدهاند.
سخنگوی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان از آغاز بهکار تیمهای عملیاتی و امدادی این جمعیت از ابتدای جنگ رمضان خبرداد و گفت: طی این مدت ۱۸۵ عملیات امدادی با مشارکت ۷۳۰ نیروی عملیاتی برای نجات هموطنان انجام شده است.
استاندار هرمزگان از تشکیل ۵۴ جلسه قرارگاه اقتصادی از اسفند ماه سال گذشته تاکنون خبرداد و گفت: در این مدت، مجموعا یک میلیون و ۱۷۰ هزار تن کالا شامل کالاهای اساسی، مواد اولیه کارخانجات، تجهیزات و ماشینآلات از بنادر استان ترخیص و بارگیری شده است.
امام جمعه کیش با اشاره به برخی یاوهگویی در خصوص تصرف برخی جزایر ایرانی گفت: آنها در صورت دست زدن به این حماقت، خود را به مهلکه خواهند انداخت چرا که ملت ما مرعوب و مغرور نبوده و آماده پاسخگویی به هر اقدام دشمنان است.