زادبر: حتما باید هزینه می‌دادیم تا ماهیت ضدانسانی آمریکا برای عده‌ای آشکار شود، اما انگار ماهیت جریان آمریکادوست هنوز برای خیلی‌ها مشخص نشده و جنگ در لایه غرب‌باوران ادامه دارد
سردار نوذر نعمتی: بیمارستان‌های صحرایی مجهز به تمامی بخش‌های تخصصی در تمامی مرزها، از حدود یک هفته پیش برپا شده‌اند

سردار نوذر نعمتی: بیمارستان‌های صحرایی مجهز به تمامی بخش‌های تخصصی در تمامی مرزها، از حدود یک هفته پیش برپا شده‌اند

سردار نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش در پاسخ به SNNTV: ارتش جمهوری اسلامی ایران در تمامی مرز‌های هشت‌گانه کشور، در مسیر تردد زائران گرانقدر به سوی کربلا و نجف، با استقرار نیرو‌های چهارگانه، سطح بالایی از آمادگی و خدمت‌رسانی را فراهم آورده است. در حال حاضر، امنیت در تمامی مرز‌های جمهوری اسلامی ایران کاملاً برقرار است و هیچ‌گونه مشکل خاصی گزارش نشده است. مرز خسروی از نظر مدیریت و کیفیت خدمت‌رسانی، یکی از بهترین و منظم‌ترین مرز‌های کشور محسوب می‌شود.
احسان صالحی: اگر خون‌خواهی نکنیم، بازدارندگی آسیب می‌بیند / هر کاری از ما برمی آید در راه خونخواهی انجام دهیم

احسان صالحی: اگر خون‌خواهی نکنیم، بازدارندگی آسیب می‌بیند / هر کاری از ما برمی آید در راه خونخواهی انجام دهیم

کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌و‌گو با SNNTV: خون‌خواهی ریشه دینی و مذهبی دارد؛ پس از بیش از ۱۴۰۰ سال، شعار «یا لثارات الحسین» همچنان یک شعار ماندگار و همیشگی است. مفهوم خون‌خواهی تنها ریشه مذهبی ندارد، بلکه در فرهنگ و ادبیات ایران نیز جایگاه دارد؛ چنان‌که در فصل سوگ سیاوش شاهنامه نیز روایت خون‌خواهی دیده می‌شود. اگر خون‌خواهی و پیگیری قصاص انجام نشود، بازدارندگی کشور آسیب خواهد دید و این موضوع باید با جدیت دنبال شود. هر فرد می‌تواند در مسیر خون‌خواهی نقش داشته باشد؛ برخی با اقدامات عملی و برخی نیز از طریق هنر، ادبیات و روایت‌گری.
زادبر: آمریکا زیرساخت‌‌های ایران را می‌زند ولی صدایی از برخی آقایان بلند نمی‌شود

زادبر: آمریکا زیرساخت‌‌های ایران را می‌زند ولی صدایی از برخی آقایان بلند نمی‌شود

علیرضا زادبر، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر در گفت‌و‌گو با SNNTV: کشورمان را محاصره کرده‌اند ولی صدایی از این آقایان بلند نمی‌شود که این کار ضد انسانیست. پل و جاده و ریل و نیروگاه زیرساخت‌های اولیه توسعه هستند که آمریکا همه آنها را در کشور ما هدف قرار دادند ولی آقایان یک کلمه حرف نزدند. آنهایی که ۴۰ سال تئوری پردازی کردند و از مدل توسعه آمریکایی و ماهیت آمریکا دفاع کردند الان خیلی باید حریت داشته باشند که بیایند بگویند آمریکا جنایت کرده آمریکا ضد توسعه است آمریکا پل‌ها و نیروگاه و پالایشگاه‌های ما را زده است. اگر آنها بیایند این حرف‌ها را بزنند یعنی ضد خودشان حرف زدند و این حریت می‌خواهد، طرف باید یک آزادگی و وجدان داشته باشد. آقایان یک کلمه به خاطر زدن زیرساخت‌ها به آمریکا اعتراض نکردند ولی خبرنگار آمریکایی این شرافت را داشت که از ترامپ پرسید و گفت زدن زیرساخت و پل و جاده جنایت جنگی است.
حجت الاسلام شهاب مرادی: مذاکره به معنی آشتی نیست/ از خون پاک شهدا نخواهیم گذشت

حجت الاسلام شهاب مرادی: مذاکره به معنی آشتی نیست/ از خون پاک شهدا نخواهیم گذشت

استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌و‌گو با SNNTV:مذاکره به معنای آشتی نیست و قرار نیست از خون پاک شهدا چشم‌پوشی کنیم؛ ما تصریح می‌کنیم که خون‌خواه هستیم و از این مسیر کوتاه نخواهیم آمد. بیش از آنکه موضوع فقط مجازات قاتلان باشد، مسئله اصلی ادامه راه و آرمان امام حسین (ع) رهبر شهید است؛ مسیری که از مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی دست نخواهیم کشید.
زادبر: تعداد سوالات خبرنگاران آزاد اروپایی و آمریکایی که از ترامپ و فرمانده سنتکام پرسیدند « چرا مدرسه میناب را زدید؟» از برخی داخلی‌های ما بیشتر است

زادبر: تعداد سوالات خبرنگاران آزاد اروپایی و آمریکایی که از ترامپ و فرمانده سنتکام پرسیدند « چرا مدرسه میناب را زدید؟» از برخی داخلی‌های ما بیشتر است

علیرضا زادبر، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر در گفت و گو با SNNTV:به ما می گویند تنگه هرمز را به خاطر فلان منشور و حقوق بین الملل باز کنید، بهتر است خودشان بگویند طبق کدام قاعده بین‌المللی به ایران حمله کردند؟ طبق کدام قاعده بچه‌های میناب را کشتند؟ طبق کدام بند حقوق بین‌الملل بچه‌های لامرد را کشتند؟ با کدام بند حقوق بین‌الملل ناو دنا را زدند؟ طبق کدام کنوانسیون پالایشگاه و نیروگاه را می‌زنند؟اگر جهان بر اساس قواعد و حقوق بین الملل پیش می‌رود چرا به ما حمله کردند؟ چرا رهبر ما را به شهادت رساندند؟ چرا بچه های میناب را به شهادت رساندند؟ چرا پیکر دو تا از بچه های میناب اصلا پیدا نیست؟طبق کدام پشتوانه اینقدر موشک های آمریکایی دقیق و نقطه زن بود که از ماکان نصیری هیچی نمانده جز یک نام باشرف؟ طبق کدام کنوانسیون ماکان نصیری را از بین بردند؟
راحله امینیان: شهادت ناجوانمردانهٔ رهبر شهید، حجتی تمام‌عیار برای احقاق حق در تمامی قوانین جهانی است

راحله امینیان: شهادت ناجوانمردانهٔ رهبر شهید، حجتی تمام‌عیار برای احقاق حق در تمامی قوانین جهانی است

راحله امینیان، مجری در گفت‌وگو با SNNTV: رسانه‌ای که سال‌ها در میدان بوده، امروز وظیفه‌ای بالاتر از تبیین مظلومیت و احقاق حق ندارد. شهادت ناجوانمردانهٔ رهبر یک کشور به دست شقی‌ترین موجودات روی زمین، طبق تمام قوانین بین‌المللی، حق مسلم ما را برای انتقام و خون‌خواهی ثابت می‌کند؛ صلابتی که امروز همهٔ ما را متحدتر از همیشه کرده است. این خون‌خواهی فقط برای یک شخص نیست؛ برای کودکان، زنان، مردان و تمام هموطنانی است که بی‌گناه به خاک و خون کشیده شدند. این قدم‌ها و این رسالت، تا حصول نتیجه و التیام قلب‌های داغ‌دار ادامه خواهد داشت.
فرماندار قصر شیرین: میزبانی گسترده از زائران در پایانه مرزی خسروی؛ تردد بیش از ۲۸۰ هزار نفر در ۵ روز گذشته

فرماندار قصر شیرین: میزبانی گسترده از زائران در پایانه مرزی خسروی؛ تردد بیش از ۲۸۰ هزار نفر در ۵ روز گذشته

محمد شفیعی، فرماندار قصر شیرین در پاسخ به SNNTV: پارکینگ‌های حاشیه جاده برکت به‌طور کامل ظرفیت خود را تکمیل کرده‌اند. با وجود تکمیل ظرفیت پارکینگ‌های نزدیک جاده، پارکینگ‌های شهرستان قصر شیرین نیز در حال حاضر ۶۵ درصد ظرفیت خود را پوشش داده‌اند و در حال حاضر هیچ‌گونه دغدغه یا مشکل ظرفیتی برای ورود مهمانان عزیز وجود ندارد. از ساعت ۱۲ نیمه‌شب تا ۶ بعدازظهر امروز، میزبان قریب به ۵۶ هزار زائر بوده‌ایم. همچنین طبق آخرین جمع‌بندی اعلام‌شده توسط مرکز گذرنامه، طی ۵ روز گذشته، مجموع ترددهای صورت‌گرفته از پایانه مرزی خسروی به حدود ۲۸۰ هزار مورد رسیده است.
زادبر: جنگ زمانی پایان می‌یابد که آمریکایی‌ها به این نتیجه برسند که دارند هزینه بزرگی متحمل می‌شوند/ با پایان جنگ گرم، جنگ سرد ادامه دارد

زادبر: جنگ زمانی پایان می‌یابد که آمریکایی‌ها به این نتیجه برسند که دارند هزینه بزرگی متحمل می‌شوند/ با پایان جنگ گرم، جنگ سرد ادامه دارد

علیرضا زادبر، کارشناس و پژوهشگر تاریخ معاصر در گفت و گو با SNNTV:نگاه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به جمهوری اسلامی ایران یک استراتژی چند مرحله‌ای است و به همه این اقدامات و جنایاتی که تا الان انجام دادند به عنوان این مراحل نگاه می‌کنند؛ این همان استراتژی است که صهیونیست ها از آن به عنوان استراتژی هزار خنجر یاد می کنند یعنی ایران کشوری نیست که با یک ضربه و با یک خنجر از بین برود باید هزاران خنجر به آن زده شود تا شکست بخورد.جنگ نظامی و رد و بدل کردن آتش هم تمام شود آمریکایی ها و صهیونیست‌ها ایران را رها نمی‌کنند. حتی اگر جنگ نظامی و گرم تمام شود کماکان جنگ سرد بین ایران و آمریکا ادامه دارد.
سالاری: پاداش‌های تیم ملی با رشته‌های دیگر قابل مقایسه است/ قلعه‌نویی تحت فشار بود که گفت «ایثار» کرده است

سالاری: پاداش‌های تیم ملی با رشته‌های دیگر قابل مقایسه است/ قلعه‌نویی تحت فشار بود که گفت «ایثار» کرده است

سالاری، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال:فوتبال به دلیل گستردگی و علاقه‌ای که بین مردم دارد بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما نباید این موضوع باعث شود فشارهایی غیرمنطقی به تیم ملی و فدراسیون وارد شود.تصمیمات مربوط به پاداش‌ها بر اساس چارچوب‌های مشخص گرفته می‌شود و هدف از آن ایجاد انگیزه برای بازیکنان و اعضای تیم ملی است.باید شرایطی فراهم شود که تیم ملی با آرامش بیشتری برای مسابقات مهم پیش‌رو آماده شود.
۲ ۳ ۴ ۵