رئیس سازمان بهزیستی کشور: با تشکیل میز مشترک با خیرین و کارآفرینان، گره‌های مزمن را پیگیری و باز کردیم

رئیس سازمان بهزیستی کشور: با تشکیل میز مشترک با خیرین و کارآفرینان، گره‌های مزمن را پیگیری و باز کردیم

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری:مؤسسات بزرگ، خیرین و کارآفرینان به‌درستی از ما مطالبه می‌کنند که برخی موانع را از پیشِ پایشان برداریم و ما این مطالبه مزمن را پذیرفته‌ایم.به این جمع‌بندی رسیدیم که بخشی از این خواسته‌ها در توان مستقیم سازمان نیست و نیاز به پیگیری در سطوح بالاتر دارد.میزی از بزرگان مؤسسات، خیرین و کارآفرینان با مسئولیت خودشان و با پشتیبانی ما تشکیل دادیم تا مسائل و راه‌حل‌ها را به‌صورت منظم طرح و پیگیری کنند.آن بخش از راه‌حل‌ها که در اختیار سازمان است اجرا می‌کنیم و بخش‌هایی که نیازمند قانون‌گذاری یا تصمیم دولت است، از مسیر مجلس و دولت دنبال می‌شود.این سازوکار باعث شد گره‌هایی باز شود که شاید اگر فقط در درون سازمان می‌ماند، یا به ذهنمان نمی‌رسید یا به نتیجه پایدار نمی‌رسید.
رئیس سازمان بهزیستی کشور: برای تصمیم‌گیری درباره ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی، نظام مشارکتی را از تک‌تک مراکز در شهرستان‌ها تا شورای تحول اداری مرکزی اجرا کردیم

رئیس سازمان بهزیستی کشور: برای تصمیم‌گیری درباره ۲۵۰۰ مرکز مثبت زندگی، نظام مشارکتی را از تک‌تک مراکز در شهرستان‌ها تا شورای تحول اداری مرکزی اجرا کردیم

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری:شورای عالی مشورتی سازمان بهزیستی را راه‌اندازی کردیم که ۳۱ نفر از نخبگان کشور را گرد هم آوردیم تا طرح‌ها و اندیشه‌هایمان را از نظر آن‌ها تأیید یا اصلاح کنیم.علاوه بر ظرفیت نخبگانی، ظرفیت سازمانی خود را نیز به مشارکت دعوت کرده‌ایم تا از توان ۲۴,۰۰۰ همکارمان بهره‌مند شویم.نظام تصمیم‌گیری مشارکتی از کف تا ستاد را طراحی کرده‌ایم تا نظرات ۲۰,۰۰۰ مؤسسه و مرکز در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود.مثلاً برای تصمیم‌گیری درباره مراکز مثبت زندگی، ۲,۵۰۰ مرکز را وادار کرده‌ایم تا نظراتشان جمع‌آوری شود و در سطوح مختلف، از شهرستان تا استان و منطقه، مورد بررسی قرار گیرد.این فرایندها به ما کمک کرده‌اند تا تصمیم‌گیری‌های مشارکتی در سازمان بهزیستی دقیق‌تر، جامع‌تر و پخته‌تر باشند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور: از اتکای صرف بر منابع دولتی به سمت توسعه مشارکت‌ها چرخش پیدا کردیم

رئیس سازمان بهزیستی کشور: از اتکای صرف بر منابع دولتی به سمت توسعه مشارکت‌ها چرخش پیدا کردیم

سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست خبری:ما از اتکای صرف بر منابع دولتی به سمت توسعه مشارکت‌ها چرخش پیدا کردیم تا بتوانیم ظرفیت‌های مردمی و بین‌بخشی را به‌صورت نظام‌مند فعال کنیم.برای تحقق این چرخش، ایده و برنامه‌ای تحت عنوان «اکوسیستم و زیست‌بوم جامعه مشارکت» طراحی و تولید کردیم تا مشارکت را از سطح شعار به سطح ساختار برسانیم.در زیست‌بوم جامعه مشارکت، از دو منظر وارد شدیم: نخست، ایجاد ساختارها و رویه‌های مشارکتی که فرایند مشارکت را تسهیل و تسریع کند.منظر دوم، تدوین و اجرای استراتژی‌های مشارکت است تا بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی، هدفمند، پایدار و قابل ارزیابی باشد.هدف ما این است که جامعه مشارکت در سازمان بیش از گذشته مستقر شود و بتوانیم از این ظرفیت عظیم در مسیر مأموریت‌های تخصصی بهره‌برداری کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور: حدود 800 هزار دانش آموز و دانشجو داریم که تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند
چمران: درصورت وقوع جنگ باید آماده بود

چمران: درصورت وقوع جنگ باید آماده بود

رئیس شورای شهر تهران در نشست خبری:در صورت وقوع جنگ باید آماده بود و البته ربطی به حمله کردن ندارد.برای این موضوع ۵هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.نحوه توضیح کالا در صورت جنگ باید مشخص شود.
جزئیات برنامه‌های جدید برای تأمین آب تهران از زبان چمران

جزئیات برنامه‌های جدید برای تأمین آب تهران از زبان چمران

رئیس شورای شهر تهران در نشست خبری:برای کاهش دغدغه کمبود آب در پایتخت، استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف در دستور کار قرار گرفته است. همچنین حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان در تبصره‌های بودجه برای احداث و تکمیل تصفیه‌خانه‌ها پیش‌بینی شده است.تصفیه‌خانه‌ها با هماهنگی کامل با سازمان آب و فاضلاب جانمایی، تنظیم و آماده‌سازی شده‌اند و در صورت عملیاتی شدن این طرح‌ها، بخشی از نگرانی‌ها درباره کمبود آب کاهش خواهد یافت.در کنار این اقدامات، برای بلندمدت نیز طرح‌های دیگری پیش‌بینی و مطالعات آن آغاز شده است تا مسیرهای جدیدی برای تأمین آب شهر تهران فراهم شود.با این حال، یکی از مهم‌ترین امیدها، افزایش میزان بارش‌ها در تهران و حوضه آبریز سدهای تأمین‌کننده آب پایتخت است تا این سدها بتوانند پاسخگوی نیاز آبی شهر باشند.
چمران: ما در شرایط بحرانی در آب هستیم و اگر اینجوری پیش برویم شرایط ناراحت کننده ای خواهیم داشت

چمران: ما در شرایط بحرانی در آب هستیم و اگر اینجوری پیش برویم شرایط ناراحت کننده ای خواهیم داشت

رئیس شورای شهر تهران در نشست خبری:عتبارات خاصی را در نظر گرفته ایم با تصویه آب و امسال آب از طالقان تامین شد و ۴ همت بودجه در نظر گرفته است و آب سد لار هنوز به تهران نرسیده
زینی‌وند: ۲۷۹۶۳ نفر در این دوره انتخابات شورا‌ها ثبت‌نام کردند که ۱۲.۶ درصد رشد داشته است

زینی‌وند: ۲۷۹۶۳ نفر در این دوره انتخابات شورا‌ها ثبت‌نام کردند که ۱۲.۶ درصد رشد داشته است

رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست خبری:در مشارکت بانوان، از ۷ درصد به ۱۰ درصد رسیدیم که سه درصد رشد نشان می‌دهد. در ادوار گذشته، تعدادی از روستاها به دلایلی ثبت‌نام نمی‌کردند و تعداد روستاهایی که به حد نصاب نرسید، در دوره گذشته ۴ درصد بود، در حالی که این دوره حدود نیم درصد است. این نشان‌دهنده اهمیت شورای روستا در دورافتاده‌ترین مناطق است. بالاترین رشد ثبت‌نام در استان سیستان و بلوچستان با ۳۹ درصد و سپس استان کرمانشاه با ۲۰ درصد بوده است. با وجود مشکلات، فرایندهای انتخابات به خوبی انجام شده است.ما برنامه‌ریزی کردیم که انتخابات شورای روستاها را در یازدهم اردیبهشت سال آینده برگزار کنیم.
رئیس ستاد انتخابات کشور: ۹۲ درصد از داوطلبان در هیات‌های اجرایی تایید صلاحیت شدند

رئیس ستاد انتخابات کشور: ۹۲ درصد از داوطلبان در هیات‌های اجرایی تایید صلاحیت شدند

علی زینی‌‌وند در نشست خبری:هیئت‌های اجرایی حدود ۹۲ درصد از داوطلبین ثبت‌نام‌کرده را تایید کرده‌اند و نتایج به هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها ارسال شده است. هیئت‌های نظارت شهرستان‌ها از دیروز موظف به ابلاغ نتایج به فرمانداری‌ها هستند. برخی هیئت‌های نظارت هنوز به‌طور کامل به فرمانداری‌ها نتایج را اعلام نکرده‌اند و به همین دلیل اکنون نمی‌توانم درصد دقیقی اعلام کنم. به محض واصل شدن نتیجه به سامانه جامع انتخابات وزارت کشور، پیامکی به نامزدهای تاییدشده ارسال خواهد شد. از زمان دریافت پیامک، معترضان ۴ روز فرصت دارند اعتراض خود را در سامانه جامع انتخابات در فرمانداری‌ها و بخشداری‌های سراسر کشور ثبت کنند.
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ما از طرح ترامپ حمایت می‌کنیم / بر اساس این طرح خلع سلاح حماس باید محقق بشود

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: ما از طرح ترامپ حمایت می‌کنیم / بر اساس این طرح خلع سلاح حماس باید محقق بشود

گیدون سعار، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کنفرانس خبری سازمان ملل با موضوع غزه:این طرح آینده غزه را رقم خواهد زد.
۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶