قرائت شعری از سعدی توسط رئیس جمهور در آیین گرامیداشت هفته هلال احمر
هشدار هالیوود درباره خطر پیشرفت هوش مصنوعی

هشدار هالیوود درباره خطر پیشرفت هوش مصنوعی

عزت‌الله ضرغامی، رئیس اسبق رسانه ملی و عضو شورای عالی فضای مجازی در همایش ملی جنگ شناختی و امنیت ملی: هالیوود چند وقت پیش در بیانیه‌ای درباره خطر هوش مصنوعی هشدار داد. در آینده فیلم سینمایی و کارگردان به این معنا با هوش مصنوعی منقضی خواهد شد. تکلیف جشنواره‌ها و شخصیت‌های هنری معلوم نیست چه خواهد شد.
روایت رئیس اسبق رسانه ملی از رفع ممنوعیت ویدئو

روایت رئیس اسبق رسانه ملی از رفع ممنوعیت ویدئو

عزت‌الله ضرغامی، رئیس اسبق رسانه ملی و عضو شورای عالی فضای مجازی در همایش ملی جنگ شناختی و امنیت ملی: اگر از کودکی امروز بپرسید ویدئو چیست تا حالا ندیده است.ویدئویی که یک زمانی ممنوع بود. قانون نوشتیم و بعدا مدیریت شده در ارشاد ویدئو را برگرداندیم. این بچه نه می‌داند ویدئو چیست و نه می‌داند سی دی چیست و به شکلی جلو می‌رود که مفاهیم، دنیا و شهری که در آن زندگی می‌کند کاملا متفاوت است.
قالیباف: حجم زیادی از دارایی‌های مردم در صندوق امانات بانک‌ها حبس شده؛ چرا نمی‌خواهیم آنها را آزاد کنیم و به سمت تولید ببریم؟

قالیباف: حجم زیادی از دارایی‌های مردم در صندوق امانات بانک‌ها حبس شده؛ چرا نمی‌خواهیم آنها را آزاد کنیم و به سمت تولید ببریم؟

رئیس مجلس در اولین جشنواره توانمندسازی و کارآفرینی علوی: به آن میزانی که به تسهیلات بانک نگاه می‌کنیم که وام به ما بدهند که خوبم هست چرا ما از آن طرف به صندوق امانات بانک‌ها نگاه نمی‌کنیم که چه حجمی از دارایی‌های مردم آنجا حبس شده است؟ چرا نمی‌خواهیم این دارایی‌ها را از آنجا آزاد کنیم؟ آنقدر باید انگیزه اقتصادی به مردم بدهیم و آنقدر فرصت فراهم بکنیم که دارایی‌های مردم داوطلب در صف باشد که بیاید اقتصاد کشور و تولید را متحول کند. ما زمانی که این بستر را فراهم کنیم که مردم ما اینگونه بیایند در کشور بر مشکلات خودمان فائق می شویم.
فرزین: رشد نقدینگی در اسفند ماه سال گذشته به 29.1 درصد رسید

فرزین: رشد نقدینگی در اسفند ماه سال گذشته به 29.1 درصد رسید

رئیس بانک مرکزی در سی‌و‌دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی: سال گذشته یکی از پرتلاطم‌ترین سالهای اقتصاد ایران بود و ما برای مدیریت موضوعات پولی، به دلیل نااطمینانی‌های بسیار زیادی که وجود داشت، دچار مشکل می‌شدیم. ارز مرکز مرکز مبادله بر روی قیمت کالا تاثیرگذار است. رشد نقدینگی از محدوده هدف فراتر رفت و در اسفندماه به ۲۹.۱ درصد رسید. تکانه‌ها غیرقابل پیش‌بینی بود و ما در شرایطی بودیم که باید جوری حرکت میکردیم که دولت دچار مشکل نشود و انسداد نقدینگی ایجاد نشود.
علیرضا رئیسی: بالای ۹۰ درصد سقط‌های عمدی در خانه‌ها اتفاق می‌افتد

علیرضا رئیسی: بالای ۹۰ درصد سقط‌های عمدی در خانه‌ها اتفاق می‌افتد

علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت: اگر سقط عمدی در مراکز بهداشت درمانی با اشد مجازات با آن برخورد می‌کنیم. سقط غیرمجاز که در خانه ها اتفاق می‌افتد تقصیر وزارت بهداشت نیست. همین الان در فضای مجازی داروی سقط به راحتی فروش میرود.
انتقاد قالیباف از کم‌کاری دولت در تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ

انتقاد قالیباف از کم‌کاری دولت در تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی ﻗﺎﻧﻮن ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ

رئیس مجلس در اولین جشنواره توانمندسازی و کارآفرینی علوی: در اردیبهشت ۱۴۰۳ قانون ﺗﺄﻣﯿﻦ ﻣﺎﻟﯽ ﺗﻮﻟﯿﺪ و زﯾﺮﺳﺎخت‌‌ها را تصویب کردیم و ابلاغ شد که هنوز متأسفانه آیین نامه‌های اجرایی آن در دولت تمام نشده که باید این کار انجام شود.
فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

فرزین: هر ایرانی 10 حساب بانکی دارد

رئیس بانک مرکزی در سی‌و‌دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی: موضوع پولشویی در نظام بانکی بسیار جدی است . بسیاری از افراد حساب خود را به قصد پولشویی اجاره می‌دهند. ابزارهای آن تقویت شده و روش های آن افزایش پیدا کرده است. اقدامات نظارتی و مقرراتی و فرایندی برای آن درنظر گرفته‌ایم. در ایران ۶۵۰ میلیون حساب بانکی داریم، یعنی هر فرد بالای ۱۸ سال، ۱۰ حساب بانکی دارد. برنامه داریم که که به ۳۰۰ هزار حساب کاهش دهیم. افراد حساب‌های خود را اجاره میدهند و در آن پولشویی اتفاق میفتد.
فرزین: بانک‌های تخصصی فقط باید در حوزه تخصصی خود متمرکز شوند

فرزین: بانک‌های تخصصی فقط باید در حوزه تخصصی خود متمرکز شوند

رئیس بانک مرکزی در سی‌و‌دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی: نسبت ذخایر ما افزایش پیدا کرده است شش نوع بانک از جمله توسعه، قرض‌الحسنه و... خواهیم داشت. بانکها باید در یکی از این چارچوب‌ها قرار بگیرد. بانک تخصصی باید در یک حوزه تخصصی متمرکز شود. بانکهای تجاری باید فعالیت تجاری انجام دهد. اگر کسی می‌خواهد همه کارها را با هم انجام دهد، باید بانک جامع باشد. بانک جامع سرمایه بسیار بالایی خواهد داشت.
فرزین: تسهیلات بین استان‌ها باید عادلانه تقسیم شود

فرزین: تسهیلات بین استان‌ها باید عادلانه تقسیم شود

رئیس بانک مرکزی در سی‌و‌دومین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی: بانک مرکزی در زمینه عدالت اجتماعی وظایفی نیز دارد. بعضی از استان‌ها نسبت به سهم خود انتقادی دارند. ورود کردیم که تقسیم عادلانه تسهیلات بین استان‌ها صورت بگیرد. وظیفه داریم سیاستگذاری کنیم. کشور باید برنامه توسعه صنعتی داشته باشد.
۸۹۱۰۱۱