امیر سرلشکر شهید «منصور ستاری» بهعنوان یک مدیر و فرمانده بلندپایه نظامی، معتقد بود که قدرت دفاعی یک کشور باید بر مبنای توان داخلی و خودکفایی باشد، نه وابستگی به کشورهای خارجی. در همین راستا، او پروژههای متعددی را برای تولید هواپیماها، قطعات هواپیما و سیستمهای راداری طراحی و اجرا کرد.
در سالهای اخیر، ایران اقدام به توسعه و معرفی چندین سلاح استراتژیک کرده است که به نام شهید سلیمانی مزین شدهاند. این محصولات شامل موشکها، کشتیهای جنگی و سامانههای پدافندی هستند.
معاون تربیت و آموزش نیروی هوایی ارتش از ورود هوش مصنوعی به دورههای آموزشی خلبانان خبر داد و گفت: آموزش خلبانان و کارکنان فنی با استفاده از این فناروی درحال انجام است.
امیر دریادار سیاری با بیان اینکه کنتزل مرزها بخاطر حفظ امنیت اجتماعی است، گفت: هماکنون در راستای حفظ و کنترل مرزها چندین تیپ نیروی زمینی ارتش در مرزهای غربی و شرقی کشور مستقر هستند.
پس از شهادت مظلومانه سردار شهید ابومهدی المهندس در دی ماه 98، دو محصول نظامی در حوزه موشکی و دریایی با نام این شهید بزرگوار به ساختار رزم نیرو های مسلح الحاق شدند.
معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ما اینجا جمع شدهایم تا اعلام کنیم که میخواهیم راه شهید سلیمانی را ادامه دهیم. مأموریت نیمهتمام او باید به پایان برسد و این رسالت، آزادی قدس و بیتالمقدس است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: فرهنگ جبهه مقاومت همان تفکر و راه سالار شهیدان است که هر روز قویتر میشود و شهید سلیمانی نقش بیبدیلی در توانمندی جبهه مقاومت ایفا کرد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه حاج قاسم در خنثی کردن نقشههای آمریکاییها نقش بسزایی داشت تاکید کرد: شهید سلیمانی احیاگر و پرچمدار مقاومت بود و ریشه داعش را خشکاند؛ او قویترین فرمانده مبارزه با تروریسم بود.