معاون وزیر جهاد گفت: تولید از ۳۵هزار تن پیش از انقلاب به ۱.۴میلیون تن رسیده که پیشبینی شده تا پایان برنامه هفتم به ۱.۸میلیون تن برسد. این عدد در سند امنیت غذایی ۲.۶ میلیون تن لحاظ شده است.
در حالی که قیمت مرغ در بازار به شدت افزایش یافته و به مرز ۱۰۰ هزار تومان برای هر کیلوگرم رسیده است، مسؤولان وعده کنترل این نوسانات را دادهاند. با این حال، رصد میدانی بازار مرغ نشان میدهد که وعدهها نتوانستهاند بازار این کالا را کنترل کنند.
وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه تحریمهای ظالمانه مانع دسترسی به تکنولوژی است، اظهار کرد: در اصل ۵۰ قانون اساسی نیز به حفاظت از محیط زیست و خاک تاکید شده و قانونی به صورت لایحه در خصوص حفاظت از خاک تدوین شده است.
در آبان ۱۴۰۳، قیمت بسیاری از اقلام خوراکی به طور چشمگیری افزایش یافت. گوجه فرنگی با رشد ۷۹ درصدی، بالاترین افزایش را در میان میوهها و سبزیجات تجربه کرد، در حالی که در بخش لبنیات، قیمت کره پاستوریزه و سایر محصولات پاستوریزه نیز با افزایشهای قابل توجهی روبرو شد. این افزایشها که به دلیل تغییرات فصلی در بازار اتفاق افتاده تأثیرات مستقیمی بر سبد معیشت خانوارها و قدرت خرید مردم دارد.
غلامرضا نوری قزلجه گفت: رئیس جمهور دستور دادند ارز مورد نیاز کالاهای اساسی به هر طریقی بایستی تامین بشود و این روال ادامه دارد. ۷ درصد گوشت مورد نیاز کشور نیز از طریق واردات تامین میشود.
احمد میدری گفت: در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، تصمیم گرفته شد که ارز مورد نیاز به کالای اساسی تخصیص داده شود که با این کار قیمت کالاهای اساسی، ثابت خواهد ماند.
غلامرضا نوری قزلجه گفت: ایرادات و اشکالاتی که گرفته بودند، فقط برای محصولات ایرانی نبود و در حال رفع ایرادات هستیم. صادرات کرده بیش از دو برابر شده است و تلاش میکنیم در هفتههای آتی، عرضه افزایش یابد.
معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر وضع مطلوب جمعیت دامی داخلی، از برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در کشور خبر داد و گفت: برای عرضه گوشت قرمز در حوزه دام سنگین هیچ کمبودی نداریم.
احمد میدری گفت: مردم یک سطح توقعی از سیستم اداری کشور دارند و بیشتر وقتها از آن سرخورده میشوند، وجود پشت کردن به افراد شایسته و طی نکردن سلسله مراتب اداری باعث چنین مشکلاتی در کشور شده است.