رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: بیشتر داروهایی که از ایرن به عراق منتقل شده است مورد مصرف قرار گرفته و اگر چیزی باقی باقی بماند در درمانگاههای دائمی ایران در کشور عراق نگهداری میکنیم تا در طول سال به زائران عتبات خدمات ارائه دهیم.
حلی ساز رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه در عراق از لحاظ تجهیزات و دارو هیچ کمبودی نداشتیم اگر احساس کمبود بود فوری داروی تامین میشد گفت: بزرگترین مشکل این روزها در عراق ازدحام زائران بود، زیرا امسال نسبت به سالهای گذشته تعداد افراد بیشتری حضور داشتند، اما به لطف خدا همکاران ما در هلال احمر با علاقه و عشق خدمات مورد نیاز را ارائه میداند.
وی ادامه داد: بالاخره هر سفری مشکلات زیادی دارد که حضور هلال احمر در عراق برای زائران ایرانی قوت قلب بود و باید بگویم بیمارستان الحسین در کربلا به عنوان بیمارستان مرجع برای ما شناخته شده است در این بیمارستان ما اتاق عمل، دستگاههای سی تی اسکن و تمام امکانات بیمارستانی را در اختیار داشتیم که ناخودآگاه مراجعه زائران به این مکان بیشتر صورت میگرفت.
حلی ساز تصریح کرد: تمرکز ما بیشتر روی امداد و نجات است و ترجیح میدهیم کار درمان را در این دنبال کنیم و از همین رو مقدمات اعزام را برای زائران فراهم میکنیم البته باید بگویم علاوه بر این بیمارستان، بیمارستان مشترک دیگری با کشور عراق داریم، اما با این حجم استقبال ایرانیها از سفر پیاده روی اربعین برای سالهای آینده باید ظرفیتها را بالا ببریم و فکر بهتری داشته باشیم.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با اشاره به داروهای اعزامی به کشور عراق گفت: بیشتر داروهایی که از ایرن به عراق منتقل شده است مورد مصرف قرار گرفته و اگر چیزی باقی بماند در درمانگاههای دائمی ایران در کشور عراق نگهداری میکنیم تا در طول سال به زائران عتبات خدمات ارائه دهیم.
وی درخصوص همکاری مسولان بهداشت عراق با ایران گفت: همین که کشور عراق بیمارستانی مانند الحسین را با تمام امکانات و اتاق عملها در اختیار ما قرار دادند نشان از همکاری مسولان بهداشت این کشور با ایران است و امیدوارم سالهای آینده هم به همین طریق همکاریها صورت بگیرد.