هزار مدرسه در مازندران وضعیت ایمنی مناسبی ندارند
هزار مدرسه در مازندران وضعیت ایمنی مناسبی ندارند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی رستمی روز دوشنبه در دیدار با جمعی از خیران مدرسه سازی مازندران در ساری اظهار کرد: در سه ماه گذشته به طور میانگین در هر هفته ۲ مدرسه فرسوده تخریب و احداث آن آغاز شده که تاکنون این روند به ۱۸ مدرسه رسیده است.

وی با عنوان اینکه در راستای نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی و با کمک خیران، احداث مدارس فرسوده در دستور کار قرار گرفته است، افزود: حدود چها هزار و ۳۰۰ مدرسه در استان مازندران وجود دارد که حدود هزار مدرسه ناایمن است.

نماینده عالی دولت در استان مازندران تصریح کرد: تجهیز پنج مدرسه در شهرستان سوادکوه اجرایی شده است که در تلاش هستیم این میزان را افزایش دهیم.

یونسی رستمی افزود: بنا داریم مدارس ناایمن را با کمک آموزش و پرورش، فرمانداران و بخشداران در مازندران نوسازی و ایمن‌سازی کنیم.

آمارها نشان می‌دهد حدود ۳۰ درصد از چهار هزار و ۳۰۰ مدرسه استان با فرسودگی مواجه هستند و تقریبا همه انها از جمله مدارس تخریبی محسوب می‌شوند.

این آمار درحالی است که از آغاز شروع فعالیت دولت چهاردهم در بخش عمرانی آموزش و پرورش استان ۳۰ طرح آموزشی، پرورشی و ورزشی به بهره‌برداری رسیده است.

با این حال طبق گزارش اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران هم اکنون تعداد ۱۶۴ پروژه آموزشی نیمه‌تمام در استان وجود دارد. مازندران حدود ۵۰۸ هزار دانش آموز است.