مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی:
۶۰ درصد از تصادفات منجر به فوت، در ساعات بامداد رخ می‌دهد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سید علی منیری، ۱۴ اسفند در جلسه ستاد خدمات سفر اظهار کرد: در حال حاضر، ۳۰ پایگاه ثابت امداد و نجات جاده‌ای داریم که در ایام نوروز، ۸ پایگاه دیگر در مشهد، نیشابور، سبزوار، جغتای، رشتخوار و گناباد به این تعداد اضافه خواهد شد.

وی گفت: در مجموع، ۵۹۴۴ نفر روز از نیرو‌های عملیاتی در این طرح شرکت کرده و روزانه ۲۵۲ نفر در قالب طرح‌های پایگاه‌ها، کشیک می‌دهند.

منیری افزود: ۲۸ خودروی نجات و ۴۲ آمبولانس نیز در این طرح مشارکت دارند. با مصوبه استاندار، ۲۱ خودروی نجات به ظرفیت استان اضافه شد که در روز افتتاحیه طرح نوروز، از این خودرو‌ها رونمایی و وارد چرخه عملیات نجات خواهند شد؛ یک فروند بالگرد و تجهیزات مربوط به اتوبوس‌ها نیز در این طرح به کار گرفته می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی بیان کرد: جمعیت هلال احمر ۲۴ سال است که طرح خدمات بشردوستانه برای جوانان و مسافران را اجرا می‌کند، زیرا پیشگیری بهتر از درمان است.

وی افزود: امسال، با توجه به شناسایی ایرادات طرح در سال‌های گذشته، با کمک راهداری، گردشگری، اورژانس و پلیس راهور، پایگاه‌ها را به طور میانگین ۲۰ کیلومتر در خروجی شهر‌ها مستقر کردیم، به عنوان مثال، پایگاه‌های ما در محور‌های مشهد-چناران، قوچان-گناباد، بجستان و تربت حیدریه به صورت ۲۴ ساعته فعال هستند، دلیل این امر، آمار پلیس راهور است که نشان می‌دهد ۶۰ درصد از تصادفات منجر به فوت، بین ساعت ۱ تا ۶ بامداد رخ می‌دهند.

منیری عنوان کرد: بر روی نقش کودکان نیز تمرکز ویژه‌ای داریم تا فضایی ایجاد شود و کودکان، خانواده‌ها را هنگام رانندگی به توقف و استراحت ترغیب کنند.

وی گفت: با حمایت بخش صنعت و بیمه هنگام وقوع تصادف و پرداخت پول دیه، می‌توانیم خدمات بهتری ارائه دهیم و از تصادفات و مشکلات اقتصادی، روانی و اجتماعی ناشی از تصادفات جلوگیری کنیم.