صادرات ۲۸۷ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از بوشهر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد درگویی معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: عمده محصولات کشاورزی صادراتی بوشهر شامل خرما و سبزی و صیفی بوده است.

وی درباره طرح نظارتی تامین و توزیع کالاهای اساسی نوروزی، گفت: در این ارتباط نظارت بر انبارها، واحدهای تولیدی و مراکز توزیع و عرضه کالاهای اساسی تشدید شده است.

درگویی با اشاره به پایش و نظارت برخرید و فروش کالاهای اساسی در سطح بازار در قالب تیم‌های بازرسی جهاد کشاورزی بیان کرد: در طرح نظارتی و بازرسی، گرانفروشی، احتکار، تاریخ مصرف، درج قیمت‌ها و هرگونه ایجاد اخلال در بازار رصد و در صورت مشاهده هرگونه تخلف به شدت برخورد می‌شود.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: با انجام سه هزار و ۵۸۴ مورد بازدید و بازرسی در ۱۱ ماه امسال در سطح استان بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی تاکنون ۲۲۱ مورد پرونده تخلف تشکیل شده است.

درگویی بیان کرد: تاکنون از مجموع پرونده تخلف تشکیل شده، تعزیرات حکومتی استان بوشهر برای ۱۱۸ مورد از تخلفات احکام صادر کرده است.

وی افزود: پرونده‌های تخلف صنفی استان بوشهر در سال جاری تاکنون از سوی تعزیرات حکومتی به ۶۴ میلیارد و ۵۷۴ میلیون ریال جریمه محکوم شدند.