افتتاح دومین کارگاه اشتغال بانوان بهبودیافته از اعتیاد در قم

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس کل دادگستری قم در این آیین، ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیرکل بهزیستی و معاون دادستان، قم را شهری پویا و سرشار از حیات و تلاش دانست.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی افزود: هرچند اقدامات ارزنده‌ای برای بهبود شرایط اجتماعی انجام شده، اما وجود حتی یک معتاد متجاهر در قم شایسته این شهر مقدس نیست.

وی افزود: قم، عش آل‌محمد و آبروی اسلام است و همه باید برای حفظ حرمت و قداست آن تلاش کنیم.

وی با اشاره به اهمیت تعامل میان دستگاه‌های اجرایی در مقابله با آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: دادگستری استان از تمامی اقدامات مؤثر دستگاه‌های اجرایی حمایت می‌کند و بر گسترش چتر حمایتی برای زنان سرپرست خانوار و سایر افراد تحت پوشش تأکید دارد.

موسوی گفت: همچنین اجرای طرح 'قاضی در مدرسه' برای افزایش آگاهی حقوقی کودکان و نوجوانان ضروری است و آموزش و پرورش باید در این زمینه گام‌های جدی بردارد.

رئیس اداره اورژانس اجتماعی بهزیستی قم نیز هدف از راه‌اندازی این کارگاه را تکمیل چرخه درمان اعتیاد و فراهم‌سازی بستر مناسب برای مراقبت‌های پس از خروج از مراکز اقامتی عنوان کرد.

حجت‌الله محمدزاده ادامه داد: این کارگاه زمینه اشتغال ۳۰ نفر از بانوان بهبودیافته را با حقوق مکفی فراهم کرده است.

وی گفت: همچنین در همکاری مشترک با آموزش و پرورش، تولید ۱۰۰ هزار دست لباس فرم مدارس در دستور کار قرار گرفته که از این تعداد، ۴۰ هزار دست از طریق تأمین پارچه از اموال تملیکی و ۶۰ هزار دست با حمایت یکی از کارآفرین خیر، تولید خواهد شد.