رئیس کل دادگستری مازندران از بازداشت سه نفر از کارکنان سازمان مدیریت حملونقل شهری شهرداری بابلسر به اتهام اختلاس، ارتشا، جعل مهر و فاکتورسازی خبر داد و گفت تحقیقات برای شناسایی سایر افراد مرتبط ادامه دارد.
هواشناسی استان مازندران با پیشبینی وزشبادهای شدید و مواج شدن دریایخزر، تمامی فعالیتهای تفریحی، صیادی و کشتیرانی را تا ظهر جمعه ۲۶ تیرماه ممنوع اعلام کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با صدور دستور فوری به فرمانداران، شهرداران و بخشداران، خواستار اجرای اقدامات فوری برای مقابله با گسترش پشه آئدس در ۱۹ شهرستان استان شد.
رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران گفت: با صدور هشدار سطح زرد برای سواحل استان، از امروز تا ظهر سهشنبه وزش باد تا ۱۴ متر بر ثانیه و ارتفاع موج تا ۱.۳ متر پیشبینی میشود و فعالیتهای شنا، قایقرانی و صیادی در این مدت ممنوع است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران در نشست شورای کشاورزی استان در ساری گفت: مازندران با تولید سالانه ۳.۸ میلیون تن محصولات کشاورزی و تولید بیش از یک میلیون تن برنج (۴۲ درصد نیاز کشور)، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی دارد و اجرای قانون هویتدار شدن تمامی اراضی طی دو سال آینده در اولویت است.
مدیرکل منابع طبیعی مازندران از اجرای دو عملیات همزمان حفاظتی در شهرستانهای نور و بابل خبر داد و گفت در عملیات نخست، چوبآلات قاچاق از گونه ممرز در جنگلهای ایزدشهر کشف و در عملیات دوم، ۱۷۰۰ مترمربع از جنگلهای انجیلک بابل از تصرف غیرمجاز خارج شد.