در دل جنگلهای هیرکانی مازندران، یکی از مهمترین میراثهای تاریخی ایران این روزها درگیر بحرانی کمسابقه شده است؛ بحرانی که از اختلافات نهادی، واگذاریهای پرابهام، مدیریت غیرتخصصی و بیتوجهی به ضوابط یونسکو سرچشمه میگیرد و حالا نگرانیها درباره حذف باغ جهانی عباسآباد بهشهر از فهرست میراث جهانی را افزایش داده است.
فرمانده پلیس عباس آباد مازندران بیان کرد: اعضای این باند حرفهای با رصد در محورهای پرتردد، خودروهای گرانقیمت و لوکس را به عنوان طعمه انتخاب میکردند و شگرد آنها به این شیوه بود که با استفاده از سه خودرو مختلف، صحنه تصادف را بهگونهای طراحی میکردند که راننده خودرو لاکچری مقصر جلوه داده شود.
ادارۀ هواشناسی دریایی مازندران اعلام کرد که باتوجه به مواجشدن دریا، فعالیتهای قایقرانی، صیادی و گردشگری دریایی تا اواخر فردا سهشنبه پنجم خردادماه در دریای مازندران ممنوع است.
تردد کلیه موتورسیکلتها از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۲ اردیبهشت تا ساعت ۰۶:۰۰ صبح روز شنبه ۵ اردیبهشت در محورهای کرج-چالوس، هراز و سوادکوه (به صورت رفت و برگشت) ممنوع است.
خادمان رضوی به مدت یک هفته در شهرها و روستاهای مختلف استان مازندران حضور خواهند داشت و بیش از ۲۰۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی و آیینی در این مدت برگزار میشود.