سیلاب به ۶۶ مدرسه مازندران خسارت زد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۳۵۴۲

سیلاب به ۶۶ مدرسه مازندران خسارت زد

سیلاب اخیر به ۶۶ مدرسه و مرکز آموزشی مازندران خسارت زد و مسئولان استان از آغاز عملیات بازسازی برای آماده‌سازی مدارس تا اول مهر خبر می‌دهند.
مازندران

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیلاب اخیر به ۶۶ مرکز آموزشی خسارت ۴۵ میلیارد تومانی وارد کرد آن هم در فاصله کمی تا بازگشایی مدارس این بلیه روی داده است.

استاندار مازندران گفت: تمام تلاش ما این است تا هیچ کلاسی برای مهرماه از چرخه آموزشی باز نماند. در سطح کلان‌تر نیز جبران خسارت توسط وزیر آموزش و پرورش پیگیری شد.

در برآوردهای اولیه که از سوی آموزش و پرورش مازندران انجام شده ۶۶ مدرسه و مرکز آموزشی دچار خسارت شدند که رقمی معادل ۴۴ میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان است.

در میان این لیست مدارس ساری ناحیه ۱ و ۲ بیشترین سهم را از این حادثه داشته‌اند و به کانون اصلی تمرکز تیم‌های نوسازی تبدیل شده‌اند.

فریدون کلبادی‌نژاد مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: روند بازسازی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی افزود: تمام فرآیندها با جدیت و سرعت شبانه‌روزی دنبال می‌شود تا شرایط لازم برای بازگشایی مدارس در اول مهر بی‌کم‌وکاست فراهم شود.

برچسب ها:
مازندران
پربازدیدترین آخرین اخبار