دانشگاه - یادداشت دانشجویی

دانشگاه - یادداشت دانشجویی

یادداشت دانشجویی
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
یادداشت دانشجویی|
امپریالیسم تربیتی پدید‌ه‌ای است که در ظاهر با پیشرفت و رشد علمی همراه است، اما در بطن خود می‌تواند به نابرابری آموزشی، وابستگی علمی و تضعیف هویت‌های بومی منجر شود.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
یادداشت دانشجویی|
از اخوان‌المسلمین تا اخوان الصدق تحلیلی است بر فرامذهبی شدن جریان مقاومت، تحولی مهم که عدم توجه به آن، خطای راهبردی را به دنبال خواهد داشت.
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۴
یادداشت دانشجویی|
آن چیزی که مشکلات را برطرف می‌کند، عامل داخلی است. معیشت مردم را به مذاکره با آمریکا پیوند زدن و افزایش نارضایتی‌ها، هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست.
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
یادداشت دانشجویی|
اکنون که موضوع مذاکره با آمریکا پس از شروع دوره ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، مجددا به دغدغه اول پاستورنشینان تبدیل شده است، رهبر انقلاب بار دیگر اخطار صریح خود را درخصوص این خسارت محض اعلام نموده و فرمودند: «مذاکره با آمریکا «عاقلانه»، «هوشمندانه» و «شرافتمندانه» نیست».
۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
یادداشت دانشجویی|
حقیقت این است که کسی که برای فرار از مسئولیت خود، فضای دانشگاه را به التهاب می‌کشاند و به دنبال تضعیف نیرو‌های امنیتی کشور است، نه‌تنها شایستگی مدیریت فضای علمی و نخبگانی کشور را ندارد، بلکه خود به‌عنوان بخشی از مشکل عمل می‌کند، نه راه‌حل.
۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
یادداشت دانشجویی|
آموزش و پرورش جمهوری اسلامی همانطور که از همنشینی دو کلمه آموزش و پرورش به وجود آمده است نهادی است که قرار است وظیفه آموزش و پرورش دانش آموزان میهن اسلامی را به دوش کشد ،اما آنطور که باید محقق نشده است.
۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
یادداشت دانشجویی|
مبارزه با فساد یک فرآیند مستمر و نیازمند اصلاحات مداوم است. استفاده از تجربۀ کشور‌های موفق دز زمینۀ مبارزه با فساد به عنوان یک معضل جهانی می‌تواند راهگشا باشد. در میان این کشورها، بررسی اقدامات سنگاپور مانند تقویت فرهنگ شفافیت، ایجاد ساختار‌های نظارتی قوی و تدوین قوانین روشن و قابل اجرا، حائز اهمیت است.
۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
یادداشت دانشجویی|
امروز کسی مخالف نکات مثبت مذاکره نیست لکن مذاکره با کشور‌ها به استثناء آمریکا دارای نکات مثبتی است، البته اسم رژیم صهیونیستی را به‌عنوان استثنا نمی‌بریم؛ چرا که این رژیم اساساً دولت نیست بلکه یک باند جنایتکار و غاصب سرزمین است.
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۶
یادداشت دانشجویی
بحث بر سر پذیرش یا رد FATF بار دیگر در فضای سیاسی و اقتصادی کشور داغ شده است؛ مسئله‌ای که برخی آن را راه‌حل مشکلات اقتصادی می‌دانند و برخی دیگر، آن را تکرار تجربه‌های ناموفق گذشته. اما آیا واقعاً پیوستن به این گروه مالی جهانی، می‌تواند اقتصاد ایران را از فشارهای بین‌المللی رها کند، یا تنها توهمی دیگر از وابستگی به غرب است؟
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۳
یادداشت دانشجویی|
مشکل دریاچه ارومیه در عین سادگی بسیار پیچیده است و در اصطلاح علمی به آن مسئله بدقلق گفته می‌شود چون با مسائل فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و ... درهم تنیده شده است.
۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶
یادداشت دانشجویی|
با مطرح شدن دوباره مسئله FATF در فضای سیاسی و اقتصادی کشور، موافقان و مخالفان آن استدلال‌های متفاوتی را بیان می‌کنند. در حالی که دولت چهاردهم به دنبال تعیین تکلیف این موضوع است، برخی کارشناسان معتقدند پذیرش کامل FATF می‌تواند منجر به افشای شبکه‌های دور زدن تحریم و تضعیف امنیت اقتصادی و راهبردی کشور شود. آیا FATF ابزاری برای شفافیت مالی است یا اهرمی برای کنترل و فشار بیشتر بر اقتصاد ایران؟
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
یاداشت دانشجویی|
مطابق آیین‌نامه‌ی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مصلحت طرح‌هایی که در این نهاد برای تصمیم‌گیری مطرح می‌شوند باید بیّن و واضح باشند. یعنی هرگونه ابهامی در مورد پیامد‌ها، مضرات و منافع معاهدات پالرمو و CFT باید رفع شده باشد؛ لذا تلاش برای تصویب فوری بدون رفع مسائل مبهم پیرامون آن بر خلاف آیین‌نامه و خارج از روند قانونی خواهد بود.
پربیننده‌ترین‌ها
پرطرفدارترین عناوین
آخرین اخبار