آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۳۷۷
یادداشت دانشجویی |

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون شرایط پساجنگ؛ ملت ایران هیچگاه ظلم و ستم را تحمل نخواهد کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صدور یادداشتی اعلام کرد: ملت ایران با پیشینه تاریخی خود ثابت کرده که هیچگاه ظلم و ستم را تحمل نخواهد کرد و هزینه آن را -هرچند بسیار باشد- به جان می‌خرد، اما این به معنی رفتار غیرعاقلانه نبوده و به انحاء عزت‌مندانه به دنبال کاهش هزینه‌های مقاومت است که ممکن است روش آن، گاه مذاکره هوشمندانه و گاه مقاومت باشد.
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون شرایط پساجنگ؛ ملت ایران هیچگاه ظلم و ستم را تحمل نخواهد کرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون شرایط پساجنگ به شرح زیر است:

این روز‌ها پس از گذشت بیش از یک ماه از آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جمهوری اسلامی ایران، جامعه لباس رزم با دشمن را از تن درآورده است. گرچه ما این شب‌ها به خواب راحت پیش از این جنگ تحمیلی برگشته‌ایم، اما دشمن نخوابیده است.

رژیم صهیونیستی که پس از ۱۲ روز جنگ تمام‌عیار با ملت ایران به هیچ یک از اهداف راهبردی خود دست پیدا نکرد همان طور که مقامات ارشدشان در نشست‌های خود اذعان داشته‌اند و رفتارشناسی صهیونیست‌ها نیز آن را تایید می‌کند، به هیچ وجه از پای نمی‌نشیند و قطعا بار دیگر دست تجاوز به سمت این آب و خاک دراز خواهد کرد.

از طرفی تحرکات آمریکا در منطقه نیز، زمینه مساعدی را برای تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی ما فراهم می‌کند. گرچه نمی‌توان زمان مشخصی برای این واقعه قریب‌الوقوع ذکر کرد، اما می‌توان پیشاپیش برای آن آماده شد.

حتی اگر حمله نظامی دشمن به تعویق افتاده و موقتا از آن صرف نظر شود، آنان قطعا از جنگ روانی و شناختی غافل نخواهند بود و سعی بر این خواهند داشت تا با بزرگ‌نمایی اشکالات موجود در کشور و کوچک‌نمایی تلاش‌ها و نقاط قوت، یاس و ناامیدی را در دل مردم نهادینه کنند.

آن چه که در این میان حائز اهمیت است نوع مواجهه ما با این حادثه است. اکنون زمانی است که باید به جای دعوا‌های بین جناحی و ایجاد تفرقه بین ملت، برای تحکیم اتحاد و حفظ فضای شورانگیز انقلابی -که در دوران جنگ بر جامعه حاکم بود- تلاش کرد.

این روز‌ها وظیفه همه مردم و مسئولین در قبال میهن علاوه بر انجام درست و منظم امور کشور، حفظ اتحاد بین گروه‌های مختلف مردم و همچنین میان مردم و مسئولین است.

ملت ایران با پیشینه تاریخی خود ثابت کرده که هیچگاه ظلم و ستم را تحمل نخواهد کرد و هزینه آن را -هرچند بسیار باشد- به جان می‌خرد، اما این به معنی رفتار غیرعاقلانه نبوده و به انحاء عزت‌مندانه به دنبال کاهش هزینه‌های مقاومت است که ممکن است روش آن، گاه مذاکره هوشمندانه و گاه مقاومت باشد.

چنان چه دولت به وظایف خود در قبال کاهش هزینه ایستادگی در مقابل استکبار حین حفظ عزت ایران عمل کند مردم نیز با انگیزه و اعتماد بیشتری وظایف خود را دنبال خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار