یک استاد دانشگاه گفت: برگزاری مسابقات ربوکاپ در کشور، فرصتی طلایی برای شناسایی استعدادها و کمک به پرورش بیشتر آنها فراهم می کند که می تواند سکویی برای پرتاب به آینده رباتیک کشور باشد.
یکی از اعضای آزمایشگاه تعامل انسان و ربات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران گفت: امروزه پیشروترین شرکتها به منظور تجاریسازی محصولاتشان به جمع آوری دادهها به صورت تخصصی پرداختهاند و تنها به دادههای انسانی محدود نشدهاند؛ اکنون نیاز داریم فراتر از دادههای انسانی حرکت کنیم.
در چهاردهمین نشست هیئت امنای پارک علم و فناوری پردیس و پارک علم و فناوری سلامت مطرح شد؛
معاون علمی رئیسجمهور گفت: امسال با جذب سرمایههای مردمی و هدایت آنها به سمت حوزههای دانشبنیان، زمینه برای رشد شرکتهای فناور و گسترش نفوذ فناوریهای پیشرفته در اقتصاد فراهم خواهد شد.
طی حکمی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان «دبیرخانه ملی آموزش و توانمندسازی منابع انسانی برای تربیت مدیران حرفهای و تخصصی پارکهای علم و فناوری» انتخاب شد.
در دل آبهای نیلگون خلیج فارس، شناوری در حال حرکت است که سکان آن را نه دست انسان، بلکه مغز یک سامانه هوشمند هدایت میکند و این سامانه که با نام «اتوپایلوت کشتی» معرفی شده است، توسط پژوهشگران ایرانی طراحی و ساخته شده و اکنون روی شناور تحقیقاتی «کاوشگر خلیج فارس» به کار گرفته شده است.
صنعت نانو در ایران با سرعتی چشمگیر در حال رشد است، اما همه حوزهها سهم یکسانی از این رشد ندارند. حوزه عمران و ساختمان با ۱۱۴ شرکت فعال توانسته است ۱۰۰ هزار میلیارد ریال فروش داشته باشد و بعد از آن حوزه خدمات اگرچه با ۶۱ شرکت فعال دومین حوزه از نظر تعداد شرکتهاست، اما حجم فروش و صادرات آن بسیار ناچیز است.
دانشمندان به تازگی، نانوذرات هوشمندی طراحی کردهاند که میتوانند داروهای ضدالتهاب را از سد خونی مغز عبور داده و بهطور هدفمند به هیپوتالاموس برسانند. این فناوری نوین در درمان بیماریهای التهابی مغز، بسیار امیدبخش است.
در قالب نشست تخصصی هم اندیشی به میزبانی «ایمینو» صورت میگیرد؛
با برگزاری نشست هماندیشی تخصصی شرکتهای دانشبنیان و صنایع معدنی، زمینه برای رسوخ فناوری و نوآوریها به حوزه معدن و همکاری برای ارتقای زنجیره ارزش و فناوریهای این حوزه فراهم میشود.