گاهی برنامه و راهکارها مطرح است اما فراموشی یا شاید در برخی مواقع، تغییر اولویت، اجازه نمیدهد کار،آن طور که باید پیش برود، در این شرایط، رسالت قلم -به ویژه قلم دانشجو- آن است که به کار بیفتد و فراموششدهها را تذکر دهد. سند تحول بنیادین یکی از این فراموش شدهها است.
زمان، از یادبرنده است، فراموش کار است، جوهر قلم نباید بگذارد رنگ خون خشک شود، از یاد برود یا روزمرگی یادش را با خود ببرد. قلم باید یادآوری کند تا ریشۀ نسیان بر انسانیتمان غلبه نکند. هرچند نصرالله فراموششدنی نیست، خاصه روزهایی که سخن از مولایش، علیبن ابیطالب هم باشد.
چه نهادی باید بر تولیدات نمایش خانگی نظارت کند؟ تا چه زمانی قرار است بیکفایتی ساترا که زیر مجموعه سازمان صدا و سیما است، باعث ضربه به فرهنگ ایرانی_اسلامی شود و کارگردانان و تهیه کنندگان در این فضای بی در و پیکر اقدام به ساخت و انتشار فیلم و سریال کنند؟
«سرمایهگذاری برای تولید»، که در سخنرانی رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار سال ۱۴۰۴ اعلام شد، را باید راهبردی اساسی غلبه بر چالشهای اقتصادی ایران قلمداد کرد.
در دنیای امروز، که پیچیدگیهایش گویی نه انتهایی دارد و نه راحتی، دیدار رمضانی جوانان دانشجو با ولی امر خویش فرصتی است مغتنم. بیانات رهبر معظم انقلاب، چراغِ روشنی بخش این ظلمات است.
دیر زمانی نگذشته از ماه عسل دلچسب صهیونیستها و جمهوری ترکیه؛ روزگاری که ترکها ۱۵۰میلیون دلار از فروش قطعات پهبادی به جیب میزدند، ۸میلیارد دلار مبادله تجاری داشته و حدود ۵ میلیارد دلار! به سرزمین اشغالی صادرات انجام میدادند.
چندی پیش یکی از متخصصان حوزه مسکن که سالها هم منتقد عدم عرضه زمین بود، به صراحت اعلام کرد که پشت سر اصرار مکرر فعلی برای الحاق اراضی، رانتخواری گسترده افراد خاصی است که زمینهای اطراف شهرها را خریدهاند و حالا در پی الحاق آنها به شهر هستند.