آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۴۶۲۶
یادداشت دانشجویی|

هجوم کفتار ها به سرزمین نجیب زادگان

‌نمی‌شود به تاسیسات حوزه انرژی ایران تعرض شود و نفت ۷۰ دلار باقی بماند. نمی‌شود جان کودکان ایرانی گرفته شود و جان سربازان آمریکایی باقی بماند.

هجوم کفتار ها به سرزمین نجیب زادگان

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- مهدی مهدیان، عضو مجمع دانشجویان مطالبه گر استان اصفهان: ماجرا از حمله شبانه رژیم صهیونی به حریم مرز‌های مقدس جمهوری اسلامی ایران و شهادت تنی چند از فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای اسلام و وطن آغاز شد؛ و ضرب شست دلاور مردان پدافندی و آفندی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران که در این چند روز ستاره‌هایی از جنس نابودی و موشک بر سر کفتار‌ها فرود آوردند.

و، اما ادامه جنگ به تبع هر جنگی هزینه‌هایی را متحمل جامعه می‌کند، نکته اینجا است نباید هزینه‌های سگ قلاده شکسته جهان غرب را تنها ایران بپردازد، دو سه روز نوش جان کردن موشک‌های ذوالفقار گونه، برای تَادیب این سگ هار لازم است، اما ادامه جنگ، باید برای جهان غرب خصوصا آمریکا هزینه زا باشد.

نمی‌شود به تاسیسات حوزه انرژی ایران تعرض شود و نفت ۷۰ دلار باقی بماند. نمی‌شود جان کودکان ایرانی گرفته شود و جان سربازان آمریکایی باقی بماند.

ایران نیازمند دیکته کردن دکترین جدیدی در عرصه امنیتی _ نظامی به جهان غرب و رژیم صهیونی است، همان خواسته‌ای که ولی جامعه از آن با عبارت " خطای محاسباتی رژیم صهیونی " یاد کردند، اَهم این دکترین در سه حوزه خلاصه می‌شود:

 

۱_ حوزه ترانزیت

اگر آمریکا با حمایت‌های خود سبب ناامنی مسیر‌های ترانزیتی و ترانسفر مسافر کشور می‌شود و دنبال ایجاد مسیر ترانزیتی جدید موسوم به کریدور عرب مد است، ایران نیز باید علاوه بر پیگیری ایجاد مسیر ترانزیتی جاده ابریشم و همینطور مسیر ریلی شمال _ جنوب، از تامین امنیت آبراه‌ها به ویژه تنگه هرمز در خصوص کشتی‌های آمریکایی و غربی صرف نظر کند، آنوقت ممکن است افراد ناشناسی با مین گذاری، مسیر عبور کشتی‌ها را مسدود کرده و باعث افزایش هزینه‌های ترانزیت کالا اعم از بیمه و شوند.

 

۲_ حوزه انرژی

پیش از حتک حرمت رژیم صهیونی به مرز‌های ایران اسلامی، حدود ۶۰۰ روز از تجاوزات این رژیم به غزه می‌گذرد و قیمت نفت نه تنها ثابت مانده بلکه در برهه‌هایی حتی با کاهش همراه شده است، دشمن باید بداند ریختن خون بی گناهان مساوی است با آغاز جنگ انرژی و زیر ضربه رفتن تاسیسات و همینطور امنیت حوزه انرژی، علاوه بر طعم موشک‌ها باید مزه نفت ۳۰۰ دلاری نیز به کام شان چشانده شود تا هزینه تعرض به مرز‌های کشورمان و جبهه مقاومت بالا‌تر رود.

 

۳_ حوزه هسته‌ای

سال هاست ایران به طُرُقِ گوناگون رفع شبهه دارا بودن سلاح هسته‌ای را مرتفع کرده است، این رفع شبهه باید همراه با دادن امتیاز باشد، نه تجاوز و تهاجم، شاید وقت آن رسیده که در مورد دکترین هسته‌ای خود تجدید نظر کرده و مقدمات انجام آزمایش سلاح هسته‌ای را تدارک ببینیم تا جهان غرب بداند سو استفاده از حسن نیت ایران نتیجه عکس و سو به همراه دارد.

 

در آخر هرچند امر، امرِ ولی جامعه است و همه مطیع اوامر ایشان هستیم، اما مطالبه این موارد دست ولی را برای تغییر تحولات و وجود مطالبه اجتماعی پر می‌کند، وگرنه در برابر پیر حکیم انقلاب مان، زبان سخن مان همیشه این است که: لطف آنچه تو اندیشی، حُکم آنچه تو فرمایی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار