فرمانده انتظامی هرمزگان: تصادف، نزاع و سرقت مهم‌ترین ناهنجاری‌های اجتماعی استان است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۳۸۶۸

فرمانده انتظامی هرمزگان: تصادف، نزاع و سرقت مهم‌ترین ناهنجاری‌های اجتماعی استان است

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به مهم‌ترین آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی استان گفت: تصادفات، نزاع‌های فردی و سرقت از مهم‌ترین ناهنجاری‌های اجتماعی هرمزگان هستند و مقابله با این آسیب‌ها نیازمند مشارکت دستگاه‌های مسئول و همراهی مردم است.
هادی رفیعی‌کیا

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار هادی رفیعی‌کیا فرمانده انتظامی هرمزگان اظهارکرد: در یک سال گذشته ۶۲ هزار پرونده شکایت در پاسگاه‌ها و کلانتری‌های انتظامی هرمزگان تشکیل شده که بخش قابل توجهی از این پرونده‌ها با ورود واحد‌های مددکاری و تلاش برای حل اختلاف، به صلح و سازش منجر شده است.

 

وی افزود: راه‌اندازی سامانه‌های ۱۱۰ و ۱۹۷، فعالیت مؤسسات خدمات حفاظتی و مددکاری و برون‌سپاری برخی وظایف به مردم از جمله رویکرد‌های تعاملی فرماندهی انتظامی برای توسعه ارتباط با مردم و ارائه خدمات انتظامی است.

 

تصادف، نزاع و سرقت؛ مهم‌ترین ناهنجاری‌های اجتماعی هرمزگان

فرمانده انتظامی هرمزگان تصادفات، نزاع‌های فردی و سرقت را از مهم‌ترین ناهنجاری‌های اجتماعی استان عنوان کرد و گفت: مقابله با این آسیب‌ها نیازمند مشارکت دستگاه‌های مختلف و همراهی مردم است.

 

رفیعی‌کیا با اشاره به حجم بالای تماس‌های مردمی با فرماندهی انتظامی اظهار کرد: به طور میانگین در هر ساعت ۷۲ تماس با مجموعه فرماندهی انتظامی ثبت می‌شود که این حجم از تماس‌ها نشان‌دهنده گستردگی مأموریت‌های پلیس و میزان مراجعه مردم به این مجموعه است.

 

وی افزود: کمبود نیروی انسانی و امکانات نیز از جمله چالش‌هایی است که موجب می‌شود ارائه برخی خدمات با زمان بیشتری انجام شود.

کشف ۱۴ تن مواد مخدر و ۲۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به عملکرد انتظامی استان در نیمه نخست امسال گفت: در این مدت ۶ هزار و ۸۰۰ خودروی متخلف توقیف و ۱۴ تن مواد مخدر، ۲۰ میلیون لیتر سوخت قاچاق، ۵۰۰ هزار لیتر مشروبات الکلی و ۶۷۰ قبضه انواع سلاح در استان کشف شده است.

 

رفیعی‌کیا همچنین از شناسایی و بازگرداندن ۵۰۰ هزار تبعه غیرمجاز به کشورهایشان در شش ماهه نخست امسال خبرداد.

 

وی با اشاره به فعالیت نیرو‌های مرزبانی در مرز‌های آبی استان و کشور افزود: نیرو‌های مرزبانی بیش از ۴۷۰ هزار مورد کنترل و بازرسی انواع شناور‌ها را در مرز‌های آبی انجام داده‌اند.

 

شهادت پنج نیروی انتظامی هرمزگان در جنگ

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به نقش نیرو‌های انتظامی در تأمین امنیت مردم در جریان جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار کرد: نیرو‌های فرماندهی انتظامی استان در این دوره نیز در کنار مردم برای تأمین امنیت حضور داشتند و پنج نفر از همکاران فرماندهی انتظامی هرمزگان به شهادت رسیدند.

 

رفیعی‌کیا تأکید کرد: امنیت پایدار بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست و رکن اصلی تأمین امنیت پایدار در استان، خود مردم هستند.

 

وی در پایان با اشاره به فرارسیدن هفته انتظامی خاطرنشان کرد: تعامل و مشارکت مردم با پلیس از الزامات ارتقای امنیت عمومی و اجتماعی در استان است.

پربازدیدترین آخرین اخبار