سردار احمد وحیدی در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سپهبد باقری گفت که او عمرش را در راه دفاع از کشور و ایجاد بنای مستحکم در نیروهای مسلح صرف کرد.
حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مراسم بزرگداشت چهلمین روز عروج آسمانی شهید سپهبد باقری به اهمیت درسهای مقاومت که از شهدای جنگ تحمیلی آموختهایم، اشاره کرد.
مراسم چهلمین روز شهادت شهید سپهبد محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح که در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، با حضور مقامات کشوری و لشگری برگزار شد.
رئیس ستادکل نیروهای مسلح و رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در مراسم چهلمین روز شهادت سرلشکر باقری، بر ادامه راه شهدا و پاسداشت مقام فرماندهان شهید تأکید کردند.
سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با اشاره به ناتوانی دشمن در شناخت ظرفیتهای واقعی جمهوری اسلامی طی چهار دهه گذشته، هشدار داد در صورت تکرار اقدامات تحریکآمیز از سوی رژیم صهیونیستی، پاسخ ایران میتواند فراتر از حد تصور باشد.
احمد توکلی در طول سالهای فعالیت سیاسی و رسانهای خود، همواره بر این اصل تأکید داشت که «حمایت از دولتها بهمعنای نادیده گرفتن خطاها نیست» و به همین دلیل نیز، از معدود چهرههایی بود که با حفظ مواضع انقلابی، نقدهای صریح به جریانهای مختلف قدرت را با جسارت، صراحت و البته انصاف دنبال میکرد.
رئیس جمهور در پیامی ضمن تسلیت درگذشت دکتر احمد توکلی تصریح کرد: آن مرحوم عمر پربرکت خود را در راه خدمت به مردم، دفاع از آرمانهای انقلاب و تلاش برای عدالت اجتماعی سپری کرد.
سرلشکر شهید امیرعلی حاجیزاده در وصیتنامهای سرشار از ایمان، با تأکید بر تبعیت از ولایت فقیه، هوشیاری در برابر نفوذ غربگرایان و حفظ مسیر انقلاب اسلامی، همه بهویژه جوانان را به عمل خالصانه و خودباوری فرا میخواند.