رئیس جمهور جنایتکار آمریکا که گویی تفاوتی با ضبط صوت ندارد همان اظهارات شبهای گذشته را بار دیگر تکرار کرد: ما نمیگذاریم ایران به سلاح هستهایی دست یابد.
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا از شورای امنیت سازمان ملل برای انتشار دروغ و اتهامات نادرست علیه جمهوری اسلامی ایران و برنامه هسته ای آن سوءاستفاده می کند.
صهیونیستها همه اعضای ناوگان صمود را دستگیر کردند. این ناوگان ۴۳۰ عضو داشت که از فعالان حامی فلسطین بودند و به این ناوگان در آبهای آزاد حمله شد. اعضای ناوگان به اراضی اشغالی منتقل شدهاند.
فعال حقوق سربازان و بنیانگذار IAVA اظهار داشت: مردم آمریکا جنگ طولانیمدت برای ده یا بیست سال را نمیخواهند، جنگی که میلیاردها دلار صرف شود و هیچ نتیجهای در بر نداشته باشد.
عضو کنگره آمریکا در یک گفتگوی تلویزیونی بیان کرد: متقاعد کردن چین برای فشار بر ایران و بازگشایی تنگه هرمز بخش کلیدی دستور کار رئیسجمهور بود، اما هیچ پیشرفتی حاصل نشد.
فرمانده ارشد ارتش آمریکا از سؤال مستقیم نماینده در مورد تواناییهای موشکی و هستهای ایران طفره رفت.
ست مولتن از او پرسید: ۵ ماه پیش ترامپ در استراتژی امنیت ملی خود دقیقاً از همین عبارت «بهشدت تضعیفشده» استفاده کرده بود. اگر این ادعا ۵ ماه پیش صحت داشت، پس چرا ما این جنگ را شروع کردیم؟ آیا او آن زمان به ما دروغ میگفت؟