رئیس دانشگاه تهران: پرونده بخشی از دانشجویان هنجارشکن در شورای انضباطی رسیدگی شده و بخشی‌ دیگر در دست رسیدگی است/ دانشجویان حق دفاع یا اعتراض دارند

رئیس دانشگاه تهران: پرونده بخشی از دانشجویان هنجارشکن در شورای انضباطی رسیدگی شده و بخشی‌ دیگر در دست رسیدگی است/ دانشجویان حق دفاع یا اعتراض دارند

حکم اخراج دو دانشجو که به پرچم ایران اهانت کرده بودند صادر شده و پرونده در مرحله تجدید نظرخواهی استپرونده برخی دانشجویانی که سال گذشته هنجارشکنی کرده بودند و اقداماتی انجام داده بودند که به دانشگاه آسیب زده یا به مقدسات توهین کرده بودند، در شورای انضباطی رسیدگی شده و بخشی‌ دیگر از دانشجویان در دست رسیدگی است.توضحیات برخی توضیحات‌شان قانع‌کننده بود، برخی ابراز ندامت کردند و نامه‌ای نوشته و تقاضای گذشت کردند. همه این موارد در شورای انضباطی بررسی و بر اساس آن تصمیماتی اتخاذ و به آن‌ها اعلام شده است.دانشجو حق دارد از خود دفاع کند و اگر اشتباهی صورت گرفته یا گزارشی خطا بوده یا سوءتفاهمی رخ داده، برطرف شود.
رئیس دانشگاه تهران: گشت حجاب در دانشگاه نداریم/ مطمئنم که دانشجویان رفتار و پوشش خود را متناسب با شان دانشگاه تنظیم خواهند کرد

رئیس دانشگاه تهران: گشت حجاب در دانشگاه نداریم/ مطمئنم که دانشجویان رفتار و پوشش خود را متناسب با شان دانشگاه تنظیم خواهند کرد

محمدحسین امید در نشست خبری:همه دانشگاه‌ها چارچوب‌هایی دارند که بر اساس آنها عمل می‌کنند. این موضوع در همه دنیا وجود دارد؛ ممکن است سطوح متفاوتی داشته باشد، اما دانشگاهی که هیچ چارچوبی برای ورود و خروج یا وضعیت حضور افراد نداشته باشد، وجود ندارد. ما جلسات متعددی با دانشجویان داشته‌ایم و امیدواریم این هماهنگی وجود داشته باشد تا در محیط دانشگاه شأن و منزلت دانشگاهی حفظ شود. علاوه بر این، در دانشگاه مسائل را از طریق گفتگو و مذاکره پیش می‌بریم.قطعا ما چیزی به‌اسم گشت حجاب در دانشگاه نخواهیم داشت. مطمئنم که دانشجویان شرایط دانشگاه و شأن و جایگاه آن، مخصوصا دانشگاه تهران، را در نظر می‌گیرند و بر این اساس رفتار و پوشش خود را تنظیم خواهند کرد؛ ان‌شاءالله مشکلی پیش نخواهد آمد.
رئیس دانشگاه تهران: تعداد خوابگاه‌ها نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده/ کاهش ظرفیت پذیرش در سال تحصیلی جدید

رئیس دانشگاه تهران: تعداد خوابگاه‌ها نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده/ کاهش ظرفیت پذیرش در سال تحصیلی جدید

محمدحسین امید در نشست خبری:به‌دلیل جنگ تاخیراتی پیش آمده که ممکن است فارغ‌التحصیلی چند ماه به تأخیر بیفتد.خوابگاه جدید آماده بهره‌برداری است و آماده‌سازی چند خوابگاه دیگر که توضیح داده‌ام انجام شده و برای مهر آماده‌اند.در مهر برای پذیرش دانشجویان مشکلی نداریم و برای پذیرش دانشجویان جدید، که احتمالا از اواسط آبان به جمع ما می‌پیوندند، در حد ظرفیتی که اعلام کرده‌ایم نیز مشکلی وجود ندارد.
رئیس دانشگاه تهران: دولت تضمین داده که نوسانات قیمتی غذا به دانشجو منتقل نشود/ دانشجویان نگران نباشند
اولتیماتوم فیدان به آمریکا: اگر به اسرائیل فشار نیاورید، ترکیه، مصر و قطر گام‌های رادیکالی برمی‌دارند

اولتیماتوم فیدان به آمریکا: اگر به اسرائیل فشار نیاورید، ترکیه، مصر و قطر گام‌های رادیکالی برمی‌دارند

فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در نشست مطبوعاتی با عبدالعاطی همتای مصری:در روند انتقال به مرحله دوم طرح صلح، با وجود اینکه طرف فلسطینی به تمامی تعهدات خود عمل کرده، اما اسرائیل هیچ گامی برنداشته است. ما انتظار داریم آمریکا فشار‌های لازم را بر اسرائیل وارد کند؛ در غیر این صورت، ترکیه، مصر و قطر به عنوان کشور‌های میانجی، مشترکاً گام‌های رادیکالی برخواهند داشت. هدف اصلی اسرائیل، بیرون راندن کامل فلسطینی‌ها از غزه و باقی نگذاشتن حتی یک فلسطینی در این منطقه است. باید هرچه سریع‌تر فشار‌ها را افزایش داد و نتانیاهو را مجبور کرد که از این پروژه‌های دیوانه‌وار دست بردارد.
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از نوار غزه عقب‌نشینی کند

وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از نوار غزه عقب‌نشینی کند

عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر در نشست مطبوعاتی با فیدان همتای ترکیه‌ای:اسرائیل باید به الزامات طرح صلح پایبند باشد؛ این تعهدات شامل اجرای مرحله دوم و تضمین ورود روزانه ۶۰۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه به غزه است.
وزیر امور خارجه ترکیه: نتانیاهو و تیمش هیچ اراده‌ای برای توقف جنگ و اجرای طرح صلح ندارند

وزیر امور خارجه ترکیه: نتانیاهو و تیمش هیچ اراده‌ای برای توقف جنگ و اجرای طرح صلح ندارند

فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در نشست مطبوعاتی با عبدالعاطی همتای مصری: با وجود همه تلاش‌ها، ما در هر مرحله از مذاکرات شاهد عدم همکاری و فقدان اراده از سوی نتانیاهو و تیم او برای پیشبرد طرح صلح هستیم.
فیدان: ائتلاف مکه علیه هیچ کشوری نیست

فیدان: ائتلاف مکه علیه هیچ کشوری نیست

فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در نشست مطبوعاتی با عبدالعاطی همتای مصری: پایه‌گذاری پیمان مکه توسط سه کشور یک ابتکار تاریخی بود. مصر شریک طبیعی ماست و همواره در تمام موضوعات امنیتی، سیاسی و اقتصادی ابتدا با برادران مصری خود مشورت می‌کنیم؛ امیدواریم قاهره به زودی به شریک رسمی ما در این پیمان نیز تبدیل شود. این ائتلاف علیه هیچ کشوری نیست؛ بلکه هدف آن صرفاً تأمین امنیت متقابل، حفظ حاکمیت، ارتقای رفاه و افزایش "مالکیت منطقه‌ای" در حل مسائل است.
وقتی توهم امنیت وارداتی رنگ می‌بازد؛ فیدان: حل مشکلات منطقه توسط ناجیان خارجی ساده‌لوحی است

وقتی توهم امنیت وارداتی رنگ می‌بازد؛ فیدان: حل مشکلات منطقه توسط ناجیان خارجی ساده‌لوحی است

فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در نشست مطبوعاتی با عبدالعاطی همتای مصری: پیمان مکه به دلیل ماهیت خود، یک لحظه تاریخی برای منطقه ما محسوب می‌شود. سال‌هاست که سیاست در منطقه ما بر این اساس بنا شده که مشکلات باید توسط ناجیانی از خارج حل شوند. این توافق، نقطه شروعی است تا کشور‌های منطقه گرد هم بیایند و با روحیه مالکیت منطقه‌ای، مشکلاتشان را خودشان حل کنند. بررسی‌ها و تجربیات ما در مواجهه با رویداد‌های منطقه نشان داد که اگر ما به عنوان کشور‌های منطقه، حل مشکلاتمان را در دست نگیریم و انتظار داشته باشیم دیگران به جای ما آنها را حل کنند، دچار ساده‌لوحی و ساده‌انگاری شده‌ایم.
وزیر امور خارجه مصر: درباره مسئله فلسطین هم‌راستایی کامل میان دو طرف وجود دارد / حفظ وحدت و تمامیت ارضی سودان ضروری است

وزیر امور خارجه مصر: درباره مسئله فلسطین هم‌راستایی کامل میان دو طرف وجود دارد / حفظ وحدت و تمامیت ارضی سودان ضروری است

عبدالعاطی وزیر امور خارجه مصر در نشست مطبوعاتی با فیدان همتای ترکیه‌ای: توافق نظر وجود دارد که راه‌حل‌های نظامی، امنیت و ثبات در منطقه ایجاد نمی‌کنند و باید از ابزار‌های صلح‌آمیز بهره برد. تطبیق و هم‌راستایی کامل در نوع نگرش دو طرف نسبت به مسئله فلسطین وجود دارد. فعالیت گروه‌های مسلح و شبه‌نظامیان در داخل سودان محکوم شده و از ارتش ملی این کشور حمایت می‌شود.
۳ ۴ ۵ ۶