قالیباف: در ایام جنگ اخیر هیئت‌ها به هسته دفاع از وطن تبدیل شده بودند/ ملت ما ثابت کرده‌اند یک ملتی حسینی هستند

قالیباف: در ایام جنگ اخیر هیئت‌ها به هسته دفاع از وطن تبدیل شده بودند/ ملت ما ثابت کرده‌اند یک ملتی حسینی هستند

رئیس مجلس در نطق پیش از دستور: ملت ما ثابت کردند که یک ملت حسینی هستند و در هر شرایطی پرچم حضرت اباعبدالله را بالا نگه می‌دارند. مخصوصاً در این ایام جنگ هیئت‌ها خودشان به هسته دفاع از وطن تبدیل شده بودند. همانطور که مقام معظم رهبری هم فرمودند امروز وطن و اسلام بر هم منطبق هستند و یک موضوع هستند.
قالیباف: نمایندگان در روز‌های سخت جنگ، سنگر مجلس را محکم‌تر و مستحکم‌تر از هر زمان برقرار و قوانین بسیار موثری تصویب کردند

قالیباف: نمایندگان در روز‌های سخت جنگ، سنگر مجلس را محکم‌تر و مستحکم‌تر از هر زمان برقرار و قوانین بسیار موثری تصویب کردند

رئیس مجلس در نطق پیش از دستور: یک تشکر ویژه از همکاران خودم بکنم؛ ملت عزیز ما بدانند که همکاران ما در روز‌های سخت آغاز جنگ سنگر مجلس را محکم‌تر و مستحکم‌تر از هر زمان برقرار کردند و حضور پیدا کردند و قوانین بسیار موثری مثل قانون تعلیق همکاری با آژانس را در مجلس تصویب کردند. در جلسه مورد نظر بیش از ۲۵۰ نفر از نمایندگان عزیز در صحن حضور داشتند که ما معمولاً شاید در روز‌های عادی کمتر از این جمعیت را در صحن داریم به خاطر ماموریت‌ها یا مرخصی‌های که دوستان دارند. من به سهم خودم خدا قوت می‌گویم از همه عزیزان تشکر و قدردانی می‌کنم.
فرزند شهید: آمریکای جهان‌خوار و رژیم کودک‌کش صهیونی! نخواهید دید روزی را که این شیران زخم‌خورده زانو بزنند

فرزند شهید: آمریکای جهان‌خوار و رژیم کودک‌کش صهیونی! نخواهید دید روزی را که این شیران زخم‌خورده زانو بزنند

دختر شهید حجت الاسلام ترکاشوند در مراسم بزرگداشت ۲۷ شهید اقتدار روحانی و طلاب بسیجی در سپاه: آمریکای جهان خوار و متجاوز، رژیم کودککش صهیونی، دولت ‌های غربی و حامیان ظلم و جنایت و دشمنان ملت ایران نخواهید دید روزی را که این شیران زخم خورده زانو بزنند. ما از آن نسلی هستیم که به کوه‌ها جان می‌ بخشیم، ما ملت امام حسینیم ما از نسل حسینیم ما از نسل استقامتیم. امروز ملت ایران به یمن حضور و هدایت‌ها و راهبری‌های مقام معظم رهبری مقتدرانه در راه نبرد سرنوشت ساز برای نابودی دشمنان اسلام و ایران گام نهاده است؛ به امید روزی نه چندان دور که طومار دشمنان ایران را برکنیم.
قرائت دلنوشته توسط دختر شهید حجت الاسلام ترکاشوند

قرائت دلنوشته توسط دختر شهید حجت الاسلام ترکاشوند

دختر شهید حجت الاسلام ترکاشوند در مراسم بزرگداشت ۲۷ شهید اقتدار روحانی و طلاب بسیجی در سپاه: پدرم رفت، اما نه در غروب خاموشی که در طلوعی سرخ رنگ از خون و ایمان؛ او پر کشید، اما نه با غفلت که با بصیرت نه با هراس که با آگاهی.
جلیلی: ملت ایران بیدارتر از همیشه است و هیچ جریان غرب‌پرستی نمی‌تواند ما را به عقب برگرداند

جلیلی: ملت ایران بیدارتر از همیشه است و هیچ جریان غرب‌پرستی نمی‌تواند ما را به عقب برگرداند

وحید جلیلی، قائم مقام رئیس صداوسیما در هیئت اصحاب الحسین (ع): ایران امروز در مسیر رشد و بیداری است و هیچ‌کس نمی‌تواند این حرکت رو به جلو را متوقف کند. برخی می‌خواهند روایت دیگری از وضعیت ایران بسازند و تلاش می‌کنند تا ملت را از مسیر انقلاب منحرف کنند، اما این تلاش‌ها بی‌ثمر خواهد بود. کشور ما امروز به رهبری سید علی خامنه‌ای در حال پیشرفت است و هیچ‌کدام از این شیطنت‌ها قادر به متوقف کردن حرکت ملت نخواهد بود. ملت ایران امروز در مسیر خود با پشتوانه خون شهدای عزیز، بیدارتر از همیشه به پیش می‌رود. همانطور که حضرت امام (ره) فرمود: «بکشید ما را ملت ما بیدارتر می‌شود». در یادبود همسر شهید رجب‌پور، همکار صدا و سیما که در حمله رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، اشاره کرد که ملت ایران همچنان مقاوم و آگاه است. این حرکت رو به جلو که به رهبری مقام معظم رهبری صورت می‌گیرد، باعث ناامیدی دشمنان و جریان‌های غرب‌گرا خواهد شد.
عراقچی: توانمندی‌های نظامی و دفاعی ایران موضوع هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود

عراقچی: توانمندی‌های نظامی و دفاعی ایران موضوع هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود

وزیر امور خارجه در نشست با سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی : جمهوری اسلامی ایران توانمندی‌های خودش را به خصوص توانمندی‌های نظامی خودش را در هر شرایطی حفظ خواهد کرد. توانمندی‌های دفاعی ما برای دفاع از مردم ایران هست و در جنگ اخیر هم به خوبی قدرت خودش را نشان داد؛ این توانمندی‌ها موضوع هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود.
عراقچی: همکاری‌های ما با آژانس قطع نشده ولی شکل و  مسیر جدیدی خواهد داشت/ ما از عملکرد آژانس رضایت نداریم
عراقچی: خطر اشاعه مواد رادیواکتیو و خطر انفجار مهماتی که از جنگ باقی مانده جدی هست

عراقچی: خطر اشاعه مواد رادیواکتیو و خطر انفجار مهماتی که از جنگ باقی مانده جدی هست

وزیر امور خارجه در نشست با سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی : اینکه بازرسان آژانس بتوانند به مراکز هسته ای نزدیک شوند برای ما هم جنبه امنیتی دارد که باید بررسی شود و هم ایمنی خود بازرسین هم موضوعیت دارد که باید بررسی شود.
عراقچی: باید اطمینان حاصل شود که مجدداً به دیپلماسی و مذاکره خیانت نخواهد شد

عراقچی: باید اطمینان حاصل شود که مجدداً به دیپلماسی و مذاکره خیانت نخواهد شد

وزیر امور خارجه در نشست با سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی : ما همواره آماده گفتگو در خصوص برنامه هسته‌ای خودمان بودیم و در آینده هم خواهیم بود ولی طبیعی است که باید اطمینان حاصل شود که اگر دوباره مذاکراتی شروع شد توسط آمریکا یا کشورهای دیگر به جنگ کشیده نخواهد شد. همه شما می‌دانید که ما در حال مذاکره بودیم که اسرائیل با هماهنگی آمریکا به ایران حمله کرد. بعد خود آمریکا هم وارد این حمله شد و در حقیقت آمریکایی‌ها به میز مذاکره خیانت کردند به دیپلماسی خیانت کردند و اکنون اگر به دنبال از سرگیری مذاکرات هستند.
عراقچی: اگر ما قصدی برای حرکت به سمت سلاح‌های هسته‌ای داشتیم پیش از این انجام داده بودیم یا شاید الان بهترین بهانه را داشتیم

عراقچی: اگر ما قصدی برای حرکت به سمت سلاح‌های هسته‌ای داشتیم پیش از این انجام داده بودیم یا شاید الان بهترین بهانه را داشتیم

وزیر امور خارجه در نشست با سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی : جمهوری اسلامی ایران تلاش می کند که صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای خودش را به کشورهایی که نگرانی دارند ثابت بکند و ما هر مسیری را که بوده رفتیم تا ثابت بکنیم که برنامه هسته‌ای ایران بر اساس فتوای مقام معظم رهبری صلح‌آمیز هست و صلح آمیز خواهد ماند. اگر ما قصدی برای حرکت به سمت سلاح ‌های هسته‌ای داشتیم پیش از این انجام داده بودیم یا شاید الان بهترین بهانه را داشتیم ولی ما به اصولی پایبند هستیم که برگرفته از اعتقادات اسلامی و انسانی ماست. ما سلاح‌های هسته‌ای را نه تنها غیر اسلامی و غیر انسانی می‌دانیم بلکه بر اساس تعالیم اسلامی غیر اخلاقی می‌دانیم و این در فتوای مقام معظم رهبری موجود است.
۱۲۳۴۵