سردار معروفی: امروز عمل به جهاد اکبر تکلیف ما و حفظ خیابان واجب است

سردار معروفی: امروز عمل به جهاد اکبر تکلیف ما و حفظ خیابان واجب است

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید غلامرضا سلیمانی: ما امروز با 6 جهاد رو به رو هستیم و باید در این جهاد اکبر تکلیف خود را انجام دهیم. آنچه امروز ما را در میدان و خیابان موفق کرد کمک الهی بود. جهاد اکبر و محافظت از خیابانمان را از دست ندهیم.خدا ملت و امتی را که مقاومت کند عظمت می دهد و ما باید آن را حفظ کنیم.
سردار معروفی: شهید سرلشکر غلامرضا سلیمانی مدافع سرسخت مردم، نظام، ولایت و بسیجیان بود

سردار معروفی: شهید سرلشکر غلامرضا سلیمانی مدافع سرسخت مردم، نظام، ولایت و بسیجیان بود

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید غلامرضا سلیمانی:شهید سرلشکر غلامرضا سلیمانی مدافع سرسخت مردم، نظام، ولایت و بسیجیان بود. وی حتی اگر قرار بود جایی خودش زیر سوال برود آنرا با صداقت خود انجام می داد. شهید سرلشکر غلامرضا سلیمانی 5 جهاد را در بسیج نهادینه کرد.
سردار معروفی: مردم داری و توجه به مناطق محروم شاخص کاری شهید سرلشکر سلیمانی در فرماندهی بسیج بود

سردار معروفی: مردم داری و توجه به مناطق محروم شاخص کاری شهید سرلشکر سلیمانی در فرماندهی بسیج بود

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج در مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید غلامرضا سلیمانی مردم داری شهید سرلشکر سلیمانی از کارهای شاخص خدمت این مرد بزرگ برای کشور و بسیج بود.او به مناظق محروم توجه ویژه داشت و این موضوع را که بسیج از مردم، برای مردم و با مردم است نهادینه کرد.
خبرنگار SNNTV: هدف قرار دادن دانشگاه‌ها و مراکز علمی مصداق جنایت جنگی است / قدرت ایران فراتر از توان موشکی، در عرصه فضایی نیز نمود پیدا کرده است

خبرنگار SNNTV: هدف قرار دادن دانشگاه‌ها و مراکز علمی مصداق جنایت جنگی است / قدرت ایران فراتر از توان موشکی، در عرصه فضایی نیز نمود پیدا کرده است

محمد حسین لک، خبرنگار SNNTV: هدف قرار دادن دانشگاه‌ها جلوه‌ای از این نبرد مدرن و نبرد تکنولوژی است. پژوهشکده لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید بهشتی و مرکز تحقیقات فضایی دانشگاه علم و صنعت در نبرد رمضان مورد هدف قرار گرفتند. ماهواره ظفر ۲ توسط دانشمندان بومی ساخته شد و با موفقیت در مدار زمین قرار دارد. دانشمندان ما با هزینه کمتر نسبت به نمونه‌های خارجی محصولات پیشرفته تولید می‌کنند. حمله به دانشگاه‌ها طبق تمامی کنوانسیون‌های بین‌المللی مصداق جنایت جنگی است. دشمن حتی پژوهشکده‌های علمی را هدف قرار داده و برخی اساتید نیز در این حملات ترور شدند.
روبیو قانون جلوگیری از جنگ توسط کنگره را غیرمعتبر دانست!
ادعای روبیو: عملیات ما به پایان رسیده و ما به دنبال ایجاد وضعیت اضافی نیستیم؛ مسیر ما مذاکره و بازگشت به وضعیت عادی در تنگه هرمز است!
روبیو هم مانند ترامپ به کودتا و ارسال سلاح برای عوامل خود در ایران اعتراف کرد: ارسال سلاح برای ایرانی‌ها برای کمک به آن‌ها برای نجاتشان بود!
اظهارات ضد و نقیض روبیو: ما بدنبال کمک کردن به کشور‌هایی هستیم که کشتی‌هایشان در تنگه هرمز گیر افتاده‌اند!
اظهارات خلاف واقع روبیو: اسرائیل هیچ ادعایی نسبت به تمامیت ارضی لبنان ندارد! / توافق بین اسرائیل و لبنان محتمل است / مشکل بین این دو ناشی از عملکرد حزب‌الله بوده است!
اظهارات از سر استیصال روبیو: ایران با اقدامات خود در تنگه هرمز، جهان را در وضعیت گروگان قرار داده است / ایران با ساختن بمب اتم بدنبال تهدید جهانی است!
۲۳۴۵