رج به رج مهر

رج به رج مهر

دانه دانه می بافم مهر را و گره میزنم آن را به دل کودکان سرزمینم/ رج به رج را مادربزرگ‌هایمان از مادرانشان و مادرانمان از مادربزرگ‌ها یاد گرفته‌اند؛ بافتنی را می‌گوییم، هنری که فراموش شدنی نیست و هنوزهم درمیان بانوان طرفداران بسیاری دارد. از قدیم‌الایام برای فصل زمستان مادرها و مادربزرگ‌ها دست به کار می‌شدند و با کلاف‌های رنگی کاموا، بافتنی‌هایی می‌بافتند که فرزندان و اعضای خانواده از سوز سرما در امان بمانند. رج به رج این بافتنی‌ها با عشق و علاقه بافته می‌شد تا فرزندان دلبند و اعضای خانواده با کمترین سختی این فصل را بگذرانند. تا به امروز هم سنت بافتنی در میان برخی خانواده‌ها به نوعی باقی مانده و حتی برخی مراکز فرهنگی و اجتماعی با فراخوان‌هایی، علاقه‌مندان را به مشارکت در فعالیت‌های نیکوکارانه در این زمینه دعوت می‌کنند.
گرامیداشت روز زن/ زندگی زیر سایه اهل بیت (ع)

گرامیداشت روز زن/ زندگی زیر سایه اهل بیت (ع)

شاید این میراثی باشد از تبار زن مسلمان ایرانی که برای او به جا مانده یا شاید قدرت اراده‌ای که از ایمانش سرچشمه‌ گرفته اما هرچه هست از قهرمان قصه امروز ما یک کوه اراده و ایمان ساخته است. فرزانه کاظمی، بانوی تاکسیران برترتهران است، با سبک ویژه‌ای برای زندگی کسی شبیه خودش و بی‌شباهت به خیلی ها. ٥٣ ساله و مادر سه فرزند که هر یک تحصیلات عالیه را طی نموده اند و خودش نیز لیسانس مدیریت بازرگانی دارد. از ۲۶ تا ۴۱ سالگی را معلمی کرده، در این میان یک سال، هم معلم بوده هم راننده. بر اثر یک اشتباه پزشکی، پای چپش آسیب دیده و از تدریس در مدرسه باز می‌ماند اما این پایان قصه او نیست. شغلش را عوض می‌کند اما آموزش و مدرسه را نه. همین می‌شود که کلاس‌های درس او به صورتی دیگر در یک خودروی ون ادامه یافته و او اولین راننده تاکسی ون پایتخت می شود، خودرویی که برای زندگی خیلی‌ها مایه خیر شد. همه چیز درزندگی خانم کاظمی رنگ و بوی اعتقاد و دین و مذهب به خود گرفته و می‌گوید همین‌ها باعث شده به همه چیزعشق بورزد. خودش را وقف خداوند و اهل بیت می داند: « وقتی می‌گویم وقف خداوند و اهل‌بیت (ع) هستم یعنی اختیار زندگی‌ام را به آنها سپرده ام وهمه وجودم، دلم، ذهنم، وقتم، تلاشم، گفتارم و دارایی‌ام وقف است، بنابراین هر وضعیتی که برایم پیش بیاید، می پذیرم و سعی می‌کنم به کمک آن بهترین برداشت را برای آخرتم انجام دهم.»
اردو جهادی گروه طبیب مسیر در حاشیه شهر تهران

اردو جهادی گروه طبیب مسیر در حاشیه شهر تهران

اردو جهادی گروه طبیب مسیر، روز 19دی ماه 1399 در مناطق حاشیه شهر تهران که ساکنین آن عمدتا مهاجران پاکستانی هستند، برگزار شد. آموزش راه‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا، کنترل فشار خون، تب سنجی، ویزیت توسط پزشکان عمومی و متخصص، ارائه خدمات مامایی، تشکیل پرونده سلامت، خدمات دارویی و... از جمله خدمات این گروه جهادی است.
بازگشته از خان طومان

بازگشته از خان طومان

علی جمشیدی اهل روستای نور مازندران به رسم هر ساله اش، عید نوروز را با شهدای جنوب کشور سپری می کرد ، سال 95 بعد از بازگشت از سفر راهیان نور حال دیگری داشت . دلش هوای سوریه داشت و سرش شور عمه جان زینب ، از جعل کردن کارت شناسایی افغانستانی برای همراهی با رزمندگان فاطمیون تا تلاش شبانه روزی اش برای همسفر شدن با رفقای بسیجی اش ، هر راهی را امتحان کرد تا اینکه او را هم انتخاب کردند . عازم (( خان طومان )) شد . خان طومان حماسه ای دارد شبیه کربلا . در عملیات آزاد سازی خان طومان علی 25 ساله شهید شد و جسمش مفقود . پدر و مادرش یعقوب وار چهار سال روز و شب در فراق یوسف شان اشک ریختند . 17 تیر 99 خبر بازگشت علی بعد از چهار سال مازندران را هیجان زده کرد . او از شهدای کربلای خان طومان بود و پیکرش بعد از تفحص چهار ساله به شهر برگشت . و حالا پدر و مادر علی این روز ها باز هم خود را برای میزبانی از هفت همسنگر پسر شهیدشان آماده می کنند . دوران چشم انتظاری مردم شهر سر آمده است
سینماهای از یاد رفته

سینماهای از یاد رفته

بسیاری از سینماها و تئاترهای تهران پیش از انقلاب در خیابان لاله‌زار قرار داشتند. زمانی حدود پانزده سینما در این خیابان بود. حالا اما سینماها تخریب شده‌اند؛ یا پاساژ‌های مختلف جای آن‌ها را گرفته‌اند یا ساختمان آنها در هیاهوی بازار لوازم الکتریکی به دست فراموشی سپرده شده است. تصاویری که می‌بینید، برشی کوچک از اجساد سینماهای پایتخت است.
خیمه عزای کودکانه

خیمه عزای کودکانه

بچه های این ساختمان به رسم کودکانه خود و به تقلید از بزرگترها، با چادر مسافرتی در پارکینگ این ساختمان حسینیه و خیمه عزا برای خود درست کرده اند و با مداحی و تعزیه مجلس خود را زینت می بخشند.
برداشت طالبی از مزارع قم

برداشت طالبی از مزارع قم

برداشت طالبی از 720 هکتار از زمین های کشاورزی استان قم از اوایل تیر آغاز شده و تا اواخر مرداد ادامه دارد. محصول طالبی که 90 درصد آن در بخش جعفرآبادقم تولید می شود علاوه بر مصرف در قم ، به استان های تهران ، مرکزی ، همدان ، زنجان ، تبریز و فارس صادر می شود.
قبرستان تاریخی ابن بابویه

قبرستان تاریخی ابن بابویه

قبرستان ابن بابویه نخستین قبرستان شهر ری و دومین قبرستان تهران است که بسیاری از مشاهیر ایران در آن دفن هستند. نام این قبرستان برگرفته از نام محمد بن بابُویه معروف به شیخ صدوق یکی از فقها و دانشمندان شیعه است که آرامگاه او در آن جا واقع شده‌ است . در این قبرستان مشاهیر و بزرگانی از دنیای ورزش، سیاست و ادبیات ایران مانند حسین فاطمی، رجبعلی خیاط، غلامرضا تختی، رحیم مؤذن زاده اردبیلی، علی‌اکبر دهخدا و غیره دفن هستند
معدن سنگ مرمریت کوه سفید قم

معدن سنگ مرمریت کوه سفید قم

دهم تیرماه روز صنعت و معدن است.
کودکان مهاجر پاکستانی

کودکان مهاجر پاکستانی

پناهجو یا پناهنده به افراد بی جا شده ای اطلاق می شود که مجبور به عبور از مرزهای بین المللی شده اند و به دلایلی نظیر جنگ ، خطر جانی و ... نمی توانند به کشور مبدا باز گردند . بخشی از این پناهندگان به ایران را پاکستانیها تشکیل می دهند که با وجود نداشتن کمترین امکانات رفاهی و معیشتی همچنان حاضر نیستند به کشور خود برگردند.
۱۰۱۱۱۲۱۳