نباید نسبت به توهین کنندگان به شهدا بی تفاوت باشیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۲۱۸۶
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی:

نباید نسبت به توهین کنندگان به شهدا بی تفاوت باشیم

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در مراسم سالگرد شهادت شهید سلیمانی از برخی اساتید که در برابر توهین فردی به شهدا سکوت کردند، انتقاد کرد.
نباید نسبت به توهین کنندگان به شهدا بی تفاوت باشیم

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سیدی، مسول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین گرامیداشت حماسه نه دی و سالگرد شهادت سردار سلیمانی با اشاره به اقدامات اثرگذار شهید سلیمانی، اظهار کرد: تاکنون تحلیلگری بررسی نکرده که چطور این شهید رییس جمهور روسیه را با خود همراه کرده است که بررسی آن میتواند ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی را آشکارتر کند.

وی افزود: اگر خون شهدا نبود، امروزه در این جایگاه نبودیم و امنیت موجود به خاطر جانفشانی شهداست.

حجت الاسلام سیدی با تاکید بر اینکه امروزه در حوزه‌های مختلف به یک ابر قدرت تبدیل شده ایم، گفت: اینک در حوزه‌های نظامی، علمی، پزشکی، فناوری‌های روز و... سرآمد هستیم لذا باید قدر شهدا را دانست.

وی با تاکید بر اینکه نباید افراد آلوده در محیط دانشگاهی حضور داشته باشند و افکار جوانان را آلوده کنند، گفت: نباید بی تفاوت باشیم تا کسی پس از حضور در اغتشاشات، باز هم به خون شهدا توهین کند.

سیدی تصریح کرد: جمعی از اساتید دانشگاه پیرامون توهین فردی به شهدا سکوت کردند؛ نباید نسبت به این رویداد‌ها بی تفاوت باشیم، زیرا بی تفاوتی بود که صحنه کربلا را رقم زد.

پربازدیدترین آخرین اخبار