آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۹۳۷۶
در جلسه تحلیلی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان؛دانشجویان مطرح شد

فکر جنبش دانشجویی باید عمیق شود تا در خط مقدم قرار بگیرد/ دانشجویان تحلیل و سوال کنند اما نباید وارد قضاوت شوند +فیلم

در جلسه ای با حضور فعالان پیشین دانشجویی، بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان مورد بررسی و تحلیل قرار گفت.

پخش زنده امر ولی؛ تحلیلی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فیروزآبادی، در جلسه تحلیلی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان گفت: اثر دانشگاه بر محیط جامعه طبیعی است. نوع نگاه انقلاب اسلامی به مردم اینگونه ایجاب می‌کند که هر قشر نقش آفرینی تبیینی داشته باشند.

وی افزود: در همه مسائل نیاز داریم با مردم صحبت کنیم و تمام مسئولین ما یک جهت داشته باشند. در زمان دفاع مقدس، جنگ در تمامی کوچه‌های ما ورود کرد و همه آحاد جامعه در آن حضور فعال داشتند، چون کسی نگفت این صرفا یک مسئله نظامی و امنیتی است.

فیروزآبادی گفت: باید برای مردم نقش آفرینی تعیین کنیم تا بازگشت دانشجو به دانشگاه معنی پیدا کند. آن هم در کشوری که جنگ تمدنی دارد.

 

کد ویدیو
 
 

فکر جنبش دانشجویی باید عمیق شود تا در خط مقدم قرار بگیرد

فیروزآبادی گفت: قوت جنبش دانشجویی سابقه و شناخت آن است و زمانی که حرف برای گفتن داشته است. در این صورت رشد تدریجی جریان دانشجویی قابل دفاع است.

 

کد ویدیو
 

!عباسی مهر: دانشگاه باید پیشرو باشد، نه محافظه‌کار

عباسی مهر، فعال حوزه دانشجویی در جلسه تحلیلی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان گفت: جریان دانشجویی همواره نیروی پیش‌برنده تحولات کشور بوده و نباید به محافظه‌کاری و واکنش‌های سطحی بسنده کند.

وی افزود: گفتمان‌سازی و تعمیق مفاهیم انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها ضروری است؛ مفاهیمی مانند آرمان فلسطین و مبارزه با ظلم باید به‌درستی تبیین شوند تا بدنه دانشجویی همراهی لازم را داشته باشد.

این فعال دانشجویی بیان کرد: اگر دانشجویان به این درک برسند که فعالیت‌هایشان اثرگذار است، حتی در سخت‌ترین شرایط نیز می‌توانند تحولات بزرگی رقم بزنند. فاصله بین آرمان و تحقق آن، انگیزه است!

عباسی مهر گفت: تشکل‌های دانشجویی باید با تقویت جلسات هم‌اندیشی و بررسی عمیق موضوعات، مسیر مطالبه‌گری را حفظ کرده و دانشگاه را به جایگاه پیشرو خود بازگردانند.

 

کد ویدیو

انسجام ملی؛ لازمه پیشروی در تقابل با جریان سلطه است

عباسی مهر افزود: اگر در تحلیل‌های گذشته بمانیم، قطعاً ضربه خواهیم خورد. رهبر انقلاب صراحتاً از تغییر نظم جهانی به نفع انقلاب اسلامی سخن گفته‌اند.

وی در ادامه گفت: جمهوری اسلامی امروز در تقابل مستقیم با رژیم صهیونیستی قرار دارد و این رژیم ضربه‌ای بی‌سابقه خورده است؛ حرکت امت اسلامی با هدایت رهبر انقلاب، آمریکا و رژیم صهیونیستی را به بن‌بست کشانده و طراحی‌های جریان سلطه را خنثی کرده است.

عباسی مهر تصریح کرد: برای پیشروی در این تقابل، انسجام ملی و همگرایی در راستای آرمان‌های انقلاب اسلامی ضروری است. 

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها و جنبش دانشجویی باید نیروی محرکه انقلاب باشند و فضای علمی را در مسیر آرمان‌های انقلاب هدایت کنند، یادآور شد: نسل جوان، حقیقت‌جو و آرمان‌خواه است و اشتراکات زیادی با اهداف انقلاب دارد.

عباسی مهر افزود: امروز وظیفه جنبش دانشجویی، ایجاد بستر‌های فکری و عملی برای همراه‌سازی جامعه در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

کد ویدیو

 

دانشجویان باید تحلیل و سوال کنند، اما نباید وارد قضاوت شوند

فعال حوزه دانشجویی همچنین تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان بی‌آرمان و بی‌هدف، خطری بزرگ برای آینده کشور هستند و باید زمان بیشتری برای هدایت فکری دانشجویان اختصاص داد.

وی افزود: بزرگ‌ترین اختلال در جنبش دانشجویی زمانی رخ می‌دهد که خود را در جایگاه رهبری ببیند. وظیفه دانشجو مطالبه‌گری و نقد است، اما سطح نگاه و مصلحت‌سنجی رهبر انقلاب، به‌عنوان حاکم، متفاوت از جایگاه دانشجو است.

عباسی مهر تاکید کرد: دانشجویان باید تحلیل و سوال کنند، اما نباید وارد قضاوت شوند. تشخیص یک دانشجو، برابر با تصمیم‌گیری یک مقام مسئول با دسترسی به اطلاعات کامل نیست.

وی با بیان اینکه مطالبه‌گری باید با رعایت اخلاق، آگاهی و بدون تهمت‌زنی همراه باشد، افزود: تجربه نشان داده که دانشجویان در بسیاری از موارد، تحلیل‌های خود را با دیدگاه‌های رهبری تطبیق داده و در نهایت تبعیت کرده‌اند.

کد ویدیو

جنبش دانشجویی می‌تواند درباره سیاست‌های هسته‌ای کشور مطالبه‌گری کند

عباسی مهر در ادامه گفت: فتوای رهبر انقلاب درباره سلاح هسته‌ای کاملاً واضح و روشن است و سیاست کلان جمهوری اسلامی در این زمینه تغییری نکرده است.

وی با بیا اینکه زیاده‌خواهی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً آشکار است، افزود: رفتار‌های طلبکارانه و قرون‌وسطایی غرب، چهره واقعی لیبرال‌دموکراسی را برای ملت‌های جهان نمایان کرده است.

این فعال دانشجویی یادآور شد: ایران در سیاست خارجی خود بر پایه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت عمل می‌کند و در برابر تمامیت‌خواهی غرب باید افق‌هایی ترسیم کند که آنها را به عقب‌نشینی وادار کند.

وی در ادامه گفت: جنبش دانشجویی می‌تواند درباره سیاست‌های هسته‌ای کشور مطالبه‌گری کند، مذاکرات گذشته را بازخوانی کند و مواضع غرب را به چالش بکشد.

عباسی مهر افزود: موضع جمهوری اسلامی در برابر غرب کاملاً شفاف است: اگر ایران روزی به این نتیجه برسد که بمب اتمی بسازد، از هیچ‌کس اجازه نخواهد گرفت.

کد ویدیو

شهبازی: امروز نبرد اصلی، جنگ بین آرمان‌خواهی و محافظه‌کاری دانشجو است

شهبازی، فعال حوزه دانشجویی نیز در جلسه تحلیلی بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار رمضانی دانشجویان اظهار داشت: هویت اصلی جنبش دانشجویی دانشگاه است، اما این جایگاه مورد کم‌توجهی قرار گرفته است. دانشجویان باید در محیط دانشگاه فعال باشند و دایره تأثیرگذاری خود را گسترش دهند.

وی افزود: رهبر انقلاب بار‌ها تأکید کرده‌اند که دانشجویان باید ابتدا در دانشگاه روشنگری کنند، سپس افکار عمومی داخلی و بین‌المللی را تحت تأثیر قرار دهند. این وظیفه‌ای است که نباید به حاشیه رانده شود.

شهبازی با بیان اینکه امروز نبرد اصلی، جنگ بین آرمان‌خواهی و محافظه‌کاری است، گفت: برخی جریان‌ها تلاش می‌کنند دانشگاه را از آرمان‌های انقلاب دور کنند و سیاست‌زدایی از فضای دانشجویی را ترویج دهند؛ دانشگاه محل خنثی‌سازی این جریان‌هاست.

وی تصریح کرد: دانشجویان باید در محیط علمی، گفتمان‌سازی کنند، دیگر دانشجویان و اساتید را نسبت به مسیر دانشگاه و کشور آگاه سازند و از جهت‌گیری‌های انحرافی جلوگیری کنند.

شهبازی افزود: دانشگاه، سنگر آرمان‌خواهی است و نباید اجازه داد این روحیه تضعیف شود.

کد ویدیو

 

تأکید رهبر انقلاب این است که دانشجویان در عرصه گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری فعال بمانند

شهبازی در ادامه گفت: رهبر انقلاب تأکید کردند که دانشجویان باید نسبت به مسائل کشور تحلیل داشته باشند و تولید محتوا کنند. همچنین نقش معلم هشداردهنده و چراغ راهنما برای جامعه را حفظ کنند.

وی افزود: برخلاف جریان‌هایی که به دنبال سیاست‌زدایی از دانشگاه هستند، رهبر انقلاب موضع منفی نسبت به فعالیت‌های دانشجویی نداشتند؛ چه در نقد کابینه و چه در موضع‌گیری نسبت به رژیم صهیونیستی، نه‌تنها مخالفتی نکردند، بلکه بر لزوم نقد اصولی و با درنظر گرفتن همه جوانب تأکید داشتند.

شهبازی یادآور شد: جریان‌های محافظه‌کار و غرب‌گرا تلاش می‌کنند دانشگاه را غیرسیاسی و منفعل کنند، اما تأکیدات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که دانشجویان باید در عرصه گفتمان‌سازی و مطالبه‌گری فعال بمانند.

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار