مشروح سخنرانی سران و مقام‌های جهان در مجمع عمومی سازمان ملل + فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۹۰۶۲

مشروح سخنرانی سران و مقام‌های جهان در مجمع عمومی سازمان ملل + فیلم

خلیل الرحمن رئیس مجمع عمومی سازمان ملل با اشاره به تداوم دو جنگ در خاورمیانه و اروپا گفت: پیامدهای این درگیری‌ها محدود به میدان‌های جنگ نیست و آثار آن از عرصه‌های نظامی فراتر می‌رود.
سازمان ملل

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خلیل الرحمن رئیس مجمع عمومی سازمان ملل امروز سه شنبه در سخنانی در هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل گفت: تحقق صلح در جهان بدون پایبندی به حقوق بشر امکان‌پذیر نیست و باید برای تقویت نقش و عملکرد سازمان ملل متحد و تمامی نهادهای آن تلاش شود.

خلیل الرحمن همچنین بر ضرورت تقویت همکاری چندجانبه و نقش سازمان ملل در مقابله با چالش‌های جهانی تأکید کرد.

وی بر لزوم تقویت عملکرد سازمان ملل و نهادهای آن و افزایش اعتماد کشورها و افکار عمومی به این سازمان تأکید کرده است.

هشتاد و یکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز سه شنبه در حالی در نیویورک آغاز شده است که تداوم درگیری‌ها و بحران‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، از جمله جنگ در خاورمیانه و اروپا، در صدر نگرانی‌های جامعه جهانی قرار دارد.

ما خواهان زندگی در امنیت فلسطینیان هستیم / فلسطینیان سال‌هاست که تحت فشار هستند و خاورمیانه هزینه رادیکالیسم دولت‌های زیاده‌خواه را می‌پردازد

کد ویدیو

کنایه دا سیلوا به دولت ترامپ جنایتکار: مردم ایالات متحده باید با دروغ‌هایی که از جانب سران کشورشان گفته می‌شود مقابله کنند

کد ویدیو
 

ادعای واهی ترامپ تروریست: ایرانی ها موشک هایی ساخته بودند که اروپا را هدف   قرار دهند

کد ویدیو

ایران منتظر است در انتخابات میان دوره امریکا حزب ما شکست بخورد

کد ویدیو

ما برای تقابل با ایران کمبود مهمات نداریم! 

ترامپ تروریست گفت: ایرانی های بزدل می‌گویند که ما کمبود مهمات داریم که این ادعا اشتباه است. 

کد ویدیو

افتخار ترامپ جناتیکار، به غارت ونزوئلا: ما دیکتاتوری ونزوئلا را سرنگون کردیم / غنیمت اذعان پیروز است!

ترامپ تروریست گفت: ما قرار نفتی با رهبران جدید آنها امضا کردیم و این فوق‌العاده است.

رئیس جمهور جنایتکار آمریکا: ما اجازه نخواهیم داد منافع آمریکا در ونزوئلا به خطر بیفتد.

کد ویدیو

حمله لفظی ترامپ جنایتکار به کوبا: کوبایی ها با چپ های رادیکال در ارتباط است و ما این کشور را آزاد خواهیم کرد

کد ویدیو

هیئت دیپلماتیک کوبا حین سخنرانی ترامپ جلسۀ مجمع عمومی سازمان ملل را به‌نشانه اعتراض ترک کرد

کد ویدیو

ذوق‌زدگی ترامپ جنایتکار برای امضای قرارداد با دانمارک بر سر گرینلند: ما توافق‌نامه گرینلند را امروز امضا خواهیم کرد / هیچ کشوری اجازه ندارد در آنجا نیروی نظامی داشته باشد و ما آنجا را خواهیم گرفت

کد ویدیو

در هوش مصنوعی، ما با اختلاف از چین جلوتر هستیم

کد ویدیو

پادشاه اردن: تشدید کنترل رژیم صهیونیستی بر کرانه باختری قابل قبول نیست

پادشاه اردن گفت: فلسطینی‌ها هدف تیراندازی و ترور توسط رژیم صهیونیستی قرار می‌گیرند، خشونت همه‌جا بیداد می ‌کند، اموالشان ویران می‌شود و خانواده‌ها از زمین‌هایشان رانده می‌شوند.

وی افزود: اسرائیل در حال تشدید کنترل خود بر بخش‌های بیشتری از کرانه باختری با تصرف زمین، گسترش شهرک‌ها و بیرون راندن فلسطینی‌هاست؛ این قابل قبول نیست.

کد ویدیو

بی‌عملی سیاسی جهان ناشی از کمبود گزینه نیست، بلکه کمبود همکاری است/ رژیم صهیونیستی احساس می‌کند از هرگونه مجازات مصون است

پادشاه اردن گفت: ابزارهایی برای مجازات رژیم صهیونیستی مانند مسدودسازی دارایی‌ها، تحریم تسلیحاتی و انزوای دیپلماتیک وجود دارد و سابقه استفاده از آن‌ها در دیگر موارد نیز وجود دارد.

وی افزود: شرایط امروز درباره اسرائیل، نتیجه کشوری است که خود را بی‌مهار می‌بیند. احساس مصونیت از مجازات به سطوحی هولناک رسیده است.

پادشاه اردن ادامه داد: هیچ‌کس در این مجمع نباید فرض کند که تشکیل دولت فلسطین یک تهدید منطقه‌ای خواهد بود.

کد ویدیو

نبود یک دولت اسرائیلی مایل به پذیرش صلح، مانع اصلی صلح فلسطین بوده است

پادشاه اردن گفت: رد تشکیل دولت فلسطین از سوی رهبری کنونی اسرائیل یک موضع محکم باست، هرچند ممکن است روزی تغییر کندولی اکنون یک واقعیت موجود است.

وی افزود: این دولت رژیم صهیونیستی سرعت شهرک‌سازی‌ها و تصرف زمین را افزایش داده؛ روندی که بسیار فراتر از دوره پس از توافق اسلو بوده و به‌صورت تدریجی، شهرک به شهرک تغییر کرده است.

پادشاه اردن ادامه داد: این یک توهم خطرناک است که جهان عرب هرگز به دنبال صلح نبوده است. ابتکار صلح عربی در سال ۲۰۰۲، عادی‌سازی روابط با ۵۷ کشور عربی و اسلامی را در مقابل تشکیل دولت فلسطین پیشنهاد کرد و این پیشنهاد پس از بیش از ۲۰ سال همچنان پابرجاست.

وی تصریح کرد: مانع، نبود شریک صلح نبوده؛ بلکه نبود یک دولت اسرائیلی مایل به پذیرش صلح بوده است. همچنین تلاش شده این مناقشه به شکل یک جنگ دینی جلوه داده شود.

کد ویدیو

اردوغان: 12 ماه گذشته خونبارترین ماه های جهان بوده است

رئیس جمهور ترکیه گفت: از غزه تا میانمار، از روسیه تا اوکراین و ایران، انسان‌های زیادی به دلیل نبود صلح و آرامش آسیب دیده و زخمی شده‌اند.

اردوغان ادامه داد: در سه سال گذشته، ۶۴ هزار غیرنظامی و فرد بی‌گناه را به دلیل جنایاتی که رژیم صهیونیستی انجام داده است را در غزه از دست داده‌ایم.

کد ویدیو

اعتماد به سازمان ملل متحد باید دوباره احیا شود

رئیس جمهور ترکیه اظهار کرد: ما واقعاً متعهد به بازگرداندن اعتماد به سازمان ملل متحد هستیم و این موضوع روشن است.

اردوغان گفت: وقتی کودکان فلسطینی به آسمان نگاه می‌کنند، باید بادبادک‌های در حال پرواز را ببینند، نه جنگنده‌ها و پهپادها.

رئیس جمهور ترکیه بیان کرد: در لبنان، مردم نباید نیمه‌شب با صدای بمباران از خواب بیدار شوند.

وی افزود: کارگران آسیایی نباید توسط سرمایه‌داران بی‌رحم مورد استثمار قرار گیرند.

رئیس جمهور ترکیه  تصریح کرد: برادران و خواهران ما باید آینده خود را با همان اندازه اعتماد و امیدی ببینند که شهروندان کشورهای مرفه دارند.

رجب طیب اردوغان اذعان کرد: اعتماد به سازمان ملل متحد شاید دوباره احیا شود.

کد ویدیو

گسترش درگیری‌ها در خلیج فارس به سود هیچ‌کس نیست

رئیس جمهور ترکیه گفت: ما اخیراً با پاکستان و عربستان سعودی، بر پایه اصل مالکیت و ابتکار منطقه‌ای، همکاری‌هایی را آغاز کرده‌ایم و اکنون در حال توسعه و افزایش این همکاری‌ها هستیم.

وی افزود: تلاش‌های خود را با همکاری بازیگران ذی‌ربط برای پایان دادن به فضای مناقشه و جنگ ادامه می‌دهیم.

اردوغان ادامه داد: هرگونه تلاش خطرناک برای گسترش درگیری‌های خلیج فارس به مناطق همجوار، به سود هیچ‌کس نیست.

کد ویدیو

آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز باید حفظ شود

رئیس جمهور ترکیه گفت: حملات اخیر علیه کشتیرانی‌های تجاری، صرف‌نظر از اینکه چه کسانی آنها را انجام می‌دهند، غیرقابل قبول است.

کد ویدیو

بازسازی غزه باید هرچه سریع‌تر آغاز شود

رئیس جمهور ترکیه بیان کرد: مفاد توافقی را که یک سال پیش در شرم‌الشیخ امضا کردیم، باید به‌طور کامل اجرا کنیم و اکنون باید هرچه سریع‌تر بازسازی غزه را آغاز کنیم.

اردوغان گفت: در این زمینه از کشور های حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل می‌خواهم فشار بیشتری بر دولت رژیم صهیونیستی وارد کنید.

وی افزود: اقدامات بعدی رژیم صهیونیستی برای تضعیف دولت فلسطین شکست خواهد خورد.

رئیس جمهور ترکیه اذعان کرد: زمانی که دولت مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۱۹۶۷، با تمامیت ارضی و با پایتختی قدس شرقی تشکیل شود، در کنار اسرائیل قرار خواهد گرفت.

کد ویدیو

اروپا بدون ترکیه نمی‌تواند قدرتمند یا امن‌ باشد

رئیس جمهور ترکیه گفت: ترکیه بخشی جدایی‌ناپذیر از اروپا است و در تضمین رفاه و امنیت قاره اروپا نقشی مهم ایفا می‌کند.

اردوغان ادامه داد: اروپا نمی تواند ترکیه را از معماری امنیتی خود کنار بگذارد، نه می‌تواند و نه خواهد توانست امنیت داشته باشد.

وی تصریح کرد: به‌روشنی می‌گویم که اروپا بدون ترکیه نمی‌تواند قدرتمندتر یا امن‌تر باشد.

کد ویدیو

امیر قطر: بحران‌ها نباید شریان‌های حیاتی اقتصاد جهانی یعنی تنگه هرمز را به ابزار فشار تبدیل کند 

امیرقطر گفت: با وجود تلاش‌های پیگیر برای جلوگیری از تشدید تنش، دارایی‌ها و تأسیسات حیاتی توسط کشوری (ایران) هدف قرار گرفته‌اند.

وی افزود: اینکه یک آبراه بین‌المللی که نزدیک به یک‌چهارم تجارت انرژی جهان از آن عبور می‌کند، توسط همان کشور بسته شود، شرایطی ایجاد کرده است که شریان‌های حیاتی اقتصاد جهانی به ابزار فشار و چانه‌زنی تبدیل شوند.

امیرقطر اذعان کرد: مردم در هر قاره، با وجود دور بودن از ریشه‌های این مناقشه، هزینه‌های آن را در سراسر جهان می‌پردازند.

وی اشاره کرد: این بحرانی است که قیمت مواد غذایی و دارو را افزایش می‌دهد و بر معیشت مردمی تأثیر می‌گذارد که هیچ ارتباطی با این مناقشات ندارند.

امیر قطر تصریح کرد: با وجود همه این تحولات، می‌توان از وقوع و ادامه این بحران جلوگیری کرد.

کد ویدیو

آنچه در غزه رخ داده، نسل‌کشی به معنی واقعی است

امیر قطر گفت: بشریت و نسل‌های آینده از شکاف عظیم میان این فاجعه و سطح واکنش بین‌المللی برای توقف آن شگفت‌زده خواهند شد.

وی افزود: این جنایت همچنان ادامه دارد و برخی رهبران اسرائیلی اکنون آشکارا از آواره کردن جمعیت و مهاجرت سخن می‌گویند.

امیر قطر اشاره کرد: زمانی که میزان انزجار افکار عمومی جهان از اقدامات دولت اسرائیل آشکار می‌شود، به جای بازنگری، به اتهام‌زنی‌های گسترده متوسل می‌شوند و گاه اتهام‌های یهودستیزی را مطرح می‌کنند.

کد ویدیو

قطر همچنان به تلاش‌های خود برای تثبیت آتش‌بس در فلسطین ادامه می‌دهد

امیر قطر اظهار کرد: از همان روز نخست، دولت قطر به‌عنوان میانجی، نهایت تلاش خود را برای توقف خونریزی، کاهش رنج غیرنظامیان و آزادی زندانیان و بازداشت‌شدگان به کار بست تا آتش‌بس حاصل شد.

تمیم بن حمد آل ثانی گفت: گروه‌های فلسطینی با ترتیبات مربوط به جمع‌آوری سلاح‌ها، آن‌گونه که در توافق تصریح شده، موافقت کردند.

وی افزود: اسرائیل نیز باید به‌طور کامل به تعهدات خود پایبند باشد، عملیات نظامی به‌صورت قطعی متوقف شود، محاصره نوار غزه پایان یابد و کمک‌های بشردوستانه بدون قید و شرط ارائه شود.

امیر قطر تداوم آزار و اذیت، شهرک‌سازی، تعرض به اماکن مقدس اسلامی و مسیحی، به‌ویژه مسجدالاقصی، و محروم کردن ملت فلسطین از حقوق خود توسط رژیم صهیونیستی، همچنان زخمی باز است.

تمیم بن حمد آل ثانی ادامه داد: تشکیل دولت مستقل فلسطین در کنار اسرائیل با پایتختی قدس شرقی، همچنان یکی از مسائل اصلی برای تحقق صلح است.

کد ویدیو

تجاوز های رژیم صهیونیستی امنیت منطقه را به طور کلی تحت تاثیر قرار داده است/ اجرای قانون بین‌المللی نباید فقط شامل کشورهای ضعیف شود

امیر قطر اذعان کرد: اسرائیل همچنان به حملات آشکار خود علیه سوریه ادامه می‌دهد و در حال اشغال سرزمین‌های سوریه و الحاق آنها به مناطقی است که از سال ۱۹۶۷ اشغال کرده است، بدون اینکه توجیهی جز ارزیابی خود از ماهیت نظام سیاسی شکل‌گرفته در سوریه پس از برکناری رژیم پیشین ارائه کند.

تمیم بن حمد آل ثانی بیان کرد: رژیم صهیونیستی به‌طور علنی اعلام می‌کند که به تفاهم‌های خود با لبنان پایبند نیست، بر تداوم اشغال سرزمین‌های لبنانی پافشاری می‌کند و می‌کوشد در آنجا نقشی پلیسی بر عهده بگیرد.»

وی افزود: نابودی کامل روستاها در جنوب لبنان، یادآور تاریخ این کشور در فلسطین و برخوردهای آن با مسئله فلسطین است.

امیر قطر گفت: وقتی قانون های بین المللی فقط برای کشورهای ضعیف الزام‌آور باشد و قدرتمندان را مستثنی کند، معنای خود را از دست می‌دهد.

کد ویدیو

مکرون: جنایت‌ها در جهان صنعتی شده‌اند و حقوق بشردوستانه در حال تضعیف است

رئیس جمهور فرانسه گفت: واقعیت اوضاع در خاورمیانه، اوکراین و آفریقا نشان می‌دهد که جنایت‌ها صنعتی شده‌اند و ما شاهد تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی و نقض حقوق بشر در جهان بوده‌ایم.

کد ویدیو

اظهارات مضحک مکرون علیه حزب الله: یک لبنان دارای حاکمیت باید بتواند حزب‌الله را خلع سلاح کند

رئیس جمهور فرانسه گفت: برای حاکمیت لبنان، لبنانی‌های آواره و روستاهایشان در جنوب، شرایط دشواری را تجربه می‌کنند. تنها یک لبنان دارای حاکمیت خواهد توانست حزب‌الله را خلع سلاح کند.

وی افزود: امنیت باید برای همه لبنانی‌ها و همسایگانشان برقرار شود.

کد ویدیو

اگر در قبال غزه همچنان منفعل بمانیم، اعتبار ما چه ارزشی خواهد داشت؟

رئیس جمهور فرانسه گفت: چندین کشور، فلسطین را به رسمیت شناختند. می‌دانم که برخی بدبین هستند و می‌گویند این اقدام فقط روی کاغذ است؛ اما باید به واقعیت اوضاع نگاه کرد.

وی افزود: اگر در قبال غزه همچنان منفعل بمانیم، اعتبار ما چه ارزشی خواهد داشت؟

مکرن ادامه داد: صلح در فلسطین به دست آمده است، اما این امر هنوز به گشوده شدن مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه منجر نشده است.

کد ویدیو

باید از اوکراینی‌ها بیش از هر زمان دیگری حمایت کنیم

رئیس جمهور فرانسه گفت: هیچ تلاشی را برای اطمینان از آغاز هرچه سریع‌تر مذاکرات مفید میان روسیه و اوکراین دریغ نخواهیم کرد.

وی افزود: باید بیش از هر زمان دیگری از اوکراینی‌ها دفاع کنیم. با نزدیک شدن زمستان، باید در انرژی از آنها حمایت کنیم و پدافند های بیشتری در اختیارشان قرار دهیم.

کد ویدیو

اظهارات یک جانبه گرایانه مکرون درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز نباید به عنوان ابزار فشار استفاده شود

رئیس جمهور فرانسه گفت: ما در حال ایجاد یک ائتلاف چندملیتی مستقل هستیم که هدف آن بازگرداندن آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز است و آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز یک اولویت است.

وی افزود: این تنگه نباید به‌عنوان ابزار فشار به کار گرفته شود.

مکرون بیان کرد: آزادی کشتیرانی یکی از اصول بنیادین حقوق بین‌الملل است که به سود همه ماست؛ اینکه کشتی‌ها بتوانند از این تنگه عبور کنند و منافع انرژی کشورها تأمین و تضمین شود.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار