کد خبر:۶۲۹۴۰۹
فارغ‌التحصیل مرکز آموزشی نفت گچساران؛

جهت شرکت در دوره ترینیگ از دانشگاه انصراف دادم/ شرکت نفت به طور کلی ما را نادیده گرفت!

طرح ترینینگ یعنی آموزش تخصصی تکنسین توسط شرکت نفت در دهه هفتاد هم اجراشده بود؛ با اجرایی شدن دوباره آن، همه با امید و وعده استخدام از دانشگاه‌ها انصراف دادند و در دوره شرکت کردند، اما اکنون شرکت نفت به طور کلی ما را نادیده می‌گیرد.

فارغ‌التحصیل مرکز آموزشی مناطق نفت‌خیز جنوب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: بنده در حال تحصیل دوره کارشناسی در دانشگاه آزاد بودم. دوستان و پدرم که کارمند شرکت نفت بود، بیان کردند:" شرکت نفت دوره‌ای آموزشی برای تربیت تکنسین تخصصی جهت به‌کارگیری در بخش‌های مختلف صنعت نفت برگزار خواهد کرد." افراد شرکت‌کننده در این دوره پس از دو سال آموزش و فارغ‌التحصیلی، اگر پایان خدمت داشته باشند به استخدام درمی‌آیند و کسانی هم که خدمت سربازی نرفته‌اند بعد از گذراندن سربازی به‌کار گرفته خواهند شد. با توجه به این شرایط بنده تصمیم گرفتم که از دانشگاه آزاد انصراف دهم و در این دوره ثبت‌نام کنم.

وی در رابطه با ادعای شرکت نفت گچساران که طی نامه‌ای اعلام کرده بود دانشجویان تعهد داده‌اند که انتظار استخدام نداشته باشند، بیان کرد: این طرح در دهه هفتاد هم اجراشده بود و با مطرح‌شدن دوباره آن در همه شهر پیچیده بود که شرکت نفت دوباره قصد اجرای دوره ترینینگ و استخدام نیرو دارد. در هنگام ثبت‌نام ما یک تعهدنامه را امضا کردیم. همه‌کسانی که شرکت نفت آموزش می‌دهد، چه در دانشگاه نفت و چه در دیگر مراکز این تعهدنامه را قبول می‌کنند. مضمون این تعهدنامه این است که اگر شرکت نفت نیازی به نیرو نداشت تعهدی در استخدام ما نمی‌دهد، اما در صورت نیاز به نیروی کار اولویت استخدام با ماست. زیرا که ما آموزش‌دیده‌ایم و مانند نیروی رزرو منتظر خدمت هستیم. چطور ممکن است بنده و دوستان دیگر از دانشگاه‌های مختلف انصراف دهیم و به دوره‌ای آموزشی بیایم که هیچ آینده استخدامی برایش متصور نیست و مدرکی دارد که به‌جز شرکت نفت برای جاهای دیگر به‌کار نمی‌آید.فارغ التحصیل مرکز آموزشی مناطق نفت خیز جنوب ادامه داد: اکنون مشاهده می‌کنیم که شرکت نفت در قالب نیروی حراست افراد غیر متخصص را جذب می‌کند و سپس پس از گذشت مدتی از جذب نیرو افراد را به بخش های مختلف صنعت نفت میفرستند و این درحالی ایست که ما برای آن بخش ها آموزش دیده ایم و هزینه پرداخت کردیم. البته یک آموزش کوتاه مدت مجدد به این افراد میدهند. که این یعنی صرف وقت و هزینه اضافی توسط شرکت نفت. با تمام پیگیری های ما هنوز هم هیچ مسئولی پاسخگو نیست. به نظر میرسد که میخواهند این دوره به فراموشی سپرده شود. انگار که این دوره حاصل اشتباه مدیریتی مسئولین است و بدنبال سکوت جدی ماجرا هستند.

دانشجوی معترض مرکز آموزشی دانشکده شرکت مناطق نفت خیز جنوب بیان کرد: در آموزشگاه به ما اعلام شد که بر اساس دسته‌بندی A,B,C دانشجویان برحسب معدل و دیگر شاخصه‌های مخصوص وزارت نفت به استخدام درخواهند آمد. بدین‌صورت افرادی که رتبه A را داشته باشند به‌صورت رسمی و کسانی که رتبه B کسب کرده باشند در بخش‌های دیگر به‌صورت قراردادی استخدام می‌شوند. کسانی هم که حائز رتبه C شده باشند در صنایع پایین‌دستی صنعت نفت مشغول به‌کار خواهند شد. اما اکنون هیچ‌کدام از دانشجویان با رتبه‌های مختلفA و B و C مشغول به‌کار نشده‌اند. اکنون نیز شرکت نفت قصد برگزاری آزمون استخدام برای ۲۵۰۰ نفر نیروی را دارد که از این تعداد ۱۲۵۰ نفر نیروی جدید و ۱۲۵۰ نفر نیروهای قراردادی هستند که می‌خواهند استخدام رسمی شوند. اما هیچ‌کدام از رشته‌های دوره آموزشی دوسال ما در این آزمون نیامده است و هیچ‌یک از ما فارغ‌التحصیلان توانایی شرکت در آزمون را نداریم.

وی درنهایت عنوان کرد: اکنون بنده پس از گذشت چند سال دوباره به دانشگاه آزاد برگشته‌ام و با پرداخت هزینه‌ای بابت پنج ترم مرخصی به دانشگاه اکنون دوباره در رشته قبلی خود تحصیل می‌کنم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار