کد خبر:۶۳۱۵۸۹
در برنامه امضای تفاهمنامه بسیج و کمیته امداد مطرح شد

بدون روحیه بسیجی، امداد به نتیجه نمی‎رسد/ صندوق‌های قرض‌الحسنه بسیج با محوریت مساجد تشکیل می‌شود

به گفته رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بسیج و امداد، دو نهاد شبیه به هم هستند و کار بسیج خدمت به مردم و رسیدگی به نیازهای مستضعفین است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مهندس پرویز فتاح در مراسم امضای تفاهم نامه بسیج و کمیته امداد با بیان اینکه کار کمیته امداد نیز مانند بسیج است، افزود: کمیته امداد و بسیج هر دو نهاد امدادگر هستند و در تمام نقاط ایران گسترده هستند.
وی با تأکید براینکه بدون روحیه بسیجی امداد ما به نتیجه نمی‌رسد، اظهار داشت: بسیج نیز آمیخته با امدادگری است؛ ما در امداد باید روحیه فرهنگ و انقلابیگری داشته باشیم و بسیج نیز عینا دارای همین روحیه است.
فتاح با اشاره به اینکه همیشه در حوادث اولین نهادی که به داد مردم رسیده بسیج است، ادامه داد: تفاهمنامه میان سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد امام خمینی (ره) پیش از این، اجرایش را عملیاتی کرده که این بواسطه روحیه جهادی این دونهاد است و امروز صرفا امضا می‌شود.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه همدلی این دونهاد بویژه در اردوهای جهادی بسیار زیاد است، تصریح کرد: کارهای مشترک زیادی در ساخت هزاران خانه و جهیزیه‌ها و ده‌ها هزار نوشت افزار میان بسیج و امداد انجام شده است و سال گذشته با همکاری بسیج ١٠ هزار مددجوی امداد با هدف آشنایی بیش از پیش با فرهنگ دفاع مقدس به راهیان نور رفتند.
این مقام مسئول یادآور شد: آماده همکاری عمیق‌تر با بسیج هستیم تا تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری را در خصوص رسیدگی به معیشت مردم محقق کنیم و باید همه مسئولین کشور به این دغدغه رهبری معظم انقلاب، جامعه عمل بپوشانند.
فتاح خاطر نشان کرد: خودکفایی، اصلی‌ترین مأموریت ما است که بتوانیم به افراد نیازمند، آموزش دهیم و با وام و سایر تسهیلات حمایتشان کنیم تا خودکفا شده و از کمیته امداد بی نیاز شوند.
رئیس کمیته امداد در پایان بیان کرد: در هم تنیدگی بسیج و کمیته امداد یک وجه مشترک دیگر هم دارد و آن اینکه بسیاری از امدادگرهای ما بسیجی هستند. کارهایی که بسیج میکند خودش تامین منابع میکند و در اکثر موارد؛ خود بسیج آورده دارد و به کمک امداد امده است.
سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور نیز در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه بسیج و کمیته امداد در پاسخ به سوالی گفت: بسیج همیشه کنار کمیته امداد است تا به محرومان و نیازمندان خدمت‌رسانی مناسب داشته باشد.
سردار غیب پرور ادامه داد: یکی از اقدامات مشترک، ایجاد مهارت در میان محرومان است و امروز راهی را که آغاز کرده‌ایم، متناسب با هدف، جغرافیای هدف را درنظر گرفته‌ایم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: متأسفانه درگذشته اردوهای جهادی را بدون توجه به جغرافیای هدف، اعزام می‌کردیم، اما در طرح جدید، گروه‌های جهادی به مدت سه تا پنج سال در یک منطقه خاص مستقر می‌شوند تا خدمات بهتری ارائه دهند.
غیب‌پرور گفت: احداث ۱۰ هزار واحد مسکن را برای نیازمندان امضا کرده‌ایم و به اشتغالزایی ۷ هزار نفر کمک خواهیم کرد و چند برابر این آمار را به صورت غیرمستقیم کمک می‌کنیم.
وی تصریح کرد: ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه در سراسر کشور با محوریت مساجد دنبال می‌شود، به طوریکه ۷۶۰۰ مسجد به عنوان جامعه هدف مشخص شده اند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور گفت: نظام بانکی کشور در بسیاری جا‌ها پاسخگوی محرومین نیست، به همین دلیل بسیج باید پای کار بیاید و در حوزه اشتغال و ایجاد مهارت اقدام کند.
وی افزود: قرار است در ۳۲۰ نقطه از محلات شهرهای بزرگ، که بیشترین آسیب اجتماعی را در خود دارند خدمات ویژه در قالب خدمات مددکاری و ... ارائه دهیم که به این ترتیب، بسیج در حوزه آسیب‌ها توجه و رسیدگی بیشتری خواهد داشت.
محورهای همکاری توافقنامه کمیته امداد و سازمان بسیج مستضعفین در ۲۶ محور تعیین شده است که مشارکت در احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی، ایجاد طرح اشتغالزایی برای ۷ هزار نفر، ارائه خدمات سلامت به ۵۰۰ هزار نفر، ایجاد گروه‌های جهادی، کمک به بازاریابی و فروش محصولات، همکاری برای آزادی زندانیان نیازمند، تهیه لوازم ضروری زندگی و مشارکت در جذب حامیان ایتام نمونه‌هایی از این موارد همکاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار