سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان گفت: علیرغم مطلبی که دیروز از سوی وزارت بهداشت اعلام شد ما همچنان در رشتههای علوم پزشکی دانشجو جذب میکنیم و اگر کلاسها به حد نصاب برسد کلاسها نیز دایر خواهد بود.
قاضی عسگر، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص علت ریزش ثبت نام داوطلبین در دانشگاه علمی کاربردی با وجود ظرفیت ۱۸۱ هزار نفری این دانشگاه گفت: ریزش ثبت نام کنندگان به دنبال این قضیه رخ داد که در دولتهای گذشته رشد بی رویهای در ظرفیت دانشگاهها رخ داد و این امر متناسب با تعداد دانشجویان کشور نبود و متاسفانه فقط به کمیت توجه میشد. به تبع آن این اتفاق باعث شد تا در سالهای اخیر شاهد مشکلات بسیاری اعم از نزول کیفیت آموزش عالی و بیکاری فارغ التحصیلان در دانشگاهها باشیم.
وی ادامه داد: متاسفانه تعدادی از دانشجویان با فکر اینکه میتوانند با تحصیل در کشورهایی همچون هند، گرجستان، ارمنستان و ... میتوانند آموزش عالی با کیفیت تری را تجربه کنند، مهاجرت کردند و به دنبال این اتفاق ما شاهد کاهش تعداد دانشجویان در سالهای اخیر بودیم.
قاضی عسگر تصریح کرد: ما هر روز بیشتر از دیروز به فکر بالا بردن کیفیت آموزش در دانشگاه علمی کاربردی هستیم و سعی داریم که رشتههای مورد نیاز کشور را که در راستای آمایش سرزمین نیز هست، ایجاد کنیم که هم کیفیت آموزش در سطح بین المللی داشته باشیم و هم بعد از دانش آموختگی کار برای فارغ التحصیلان وجود داشته باشد.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در خصوص اینکه چه قدر حذف بسیاری از کدرشتهها که در سال گذشته برای دانشگاه علمی کاربردی اتفاق افتاد میتواند در ریزش تعداد ثبت نامهای داوطلبین تاثیر گذاشته باشد، گفت: حداقل در خصوص استان اصفهان میتوانم این ادعا را بکنم که هیچ رشتهای از سال گذشته تاکنون حذف نشده است، اما کمیتههای ارزیابی کیفیت مراکزمان را راه اندازی کرده ایم تا در راه اندازی رشتههای جدید به ما کمک کنند.
وی بیان داشت: ما در حوزه ارتقای کیفیت دورههای آموزشی در دانشگاه علمی کاربردی تشخیص میدهیم که اگر رشتهای کارآمدی خود را از دست داده باشد نیاز کشور را برآورده نکند حذف کنیم این پالایش در خصوص انتخاب اساتید نیز صورت میگیرد.
قاضی عسگر در خصوص مصوبهای که روز گذشته از سوی وزارت علوم مبنی بر اینکه «رشته های دانشگاه علمی کاربردی در حوزه علوم پزشکی مجوز ندارد» منتشر شد، گفت: وزارت بهداشت این موضوع را بد مطرح کرده است. بسیاری از رشتههای دانشگاه علمی کاربردی مربوط به وزارت بهداشت نمیشود و تنها تعدادی از رشتههای پزشکی که در شاخه تجهیزات پزشکی محسوب میشوند، در دانشگاه علمی کاربردی تدریس و مابقی مربوط به رشتههای مهندسی میشوند.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان ادامه داد: دانشگاه علمی کاربردی توانایی اداره رشتههای زیر مجموعه علوم پزشکی را نیز دارد و علی رغم مطلبی که دیروز آن را اعلام کردند ما همچنان در رشتههای زیر گروه علوم پزشکی دانشجو جذب میکنیم و اگر کلاسها به حد نصاب برسد کلاسها نیز دایر خواهد بود چرا که عدهای از این دانشجویان حتی اگر مدارک آنها مورد تایید وزارت بهداشت نباشد و نخواهند در مراکز دولتی مشغول به کار شوند میتوانند در بازار کار آزاد مشغول به کار شوند.
وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: روز گذشته بعد از اعلام این خبر از سوی وزارت بهداشت نامهای را به ریاست دانشگاه علمی کاربردی، آقای امید ارسال کردیم تا با آقایان وزارت بهداشت در این خصوص صحبتی داشته باشد و طی آن استنباطهای ما را نیز به آنها ارائه دهد تا متوجه شوند که دانشگاه علمی کاربردی در راستای استانداردهای بین المللی گام برمی دارد.