
کد خبر:۶۳۵۰۹۱
بدون اشاره به مشارکت در تجاوز علیه یمن؛
قرقاش: سازمان ملل راه حل سیاسی برای یمن ارائه دهد!
انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجه امارات در سخنرانی خود در شورای امنیت سازمان ملل بدون اشاره به مشارکت کشورش در تجاوزگری علیه مردم یمن، گفت که این سازمان راه حل سیاسی در یمن ارائه دهد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از النشره، قرقاش مدعی شد که امارات حدود ۲. ۳ میلیارد دلار به عنوان کمکهای انسانی در یمن در اختیار ۱۰ میلیون کودک قرار داده است. این درحالی است که امارات متحده عربی از جمله طرفهای متجاوز علیه مردم بی دفاع یمن محسوب میشود و تاکنون با مشارکت نظامی در ائتلاف سعودی، هزاران یمنی را به کام مرگ کشانده است.
- وی افزود: سازمان ملل باید برای حل بحران یمن راهکار سیاسی ارائه دهد. این موضع گیری مضحکانه درحالی است که امارات حاضر نیست به رویکرد نظامی گری خود در یمن پایان دهد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.