آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۲۰۲۷
حجت‌الاسلام کلانتری:

عدم انسجام کار تشکیلاتی و مطالعاتی نقص بزرگ دانشگاه‌ها است

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر هسته مرکزی تشکیلات منسجم باشد و از نظر مطالعاتی قوی باشد، تاثیرگذار است. ضعف اطلاعاتی در کار تشکیلاتی نقص بزرگی است که در دانشگاه‌ها وجود دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اولین نشست هم اندیشی دبیران تشکل‌های اساتید دانشگاه آزاد اسلامی با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر کل تشکل‌های اسلامی سیاسی و رییس مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز دوشنبه ۲۰ آذر در تالار حافظ این دانشگاه برگزار شد.
حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه درباره اهمیت کارجمعی اظهار کرد: کار جمعی در دانشگاه باارزش است و یکی از نواقص بزرگ ایرانیها است که در کار جمعی موفق نیستند. در کار فردی موفق و نمونه عمل می کنیم اما نمونه کار جمعی شایسته ای در تاریخ نداریم.

وی افزود: متاسفانه حاضر نیستیم نظر کارشناسی دیگران را بپذیریم. غربی ها در این زمینه از ما جلوتر هستند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: نبود روحیه جمعی باعث شده است تاکنون حزب قوی در کشور وجود نداشته باشد. متاسفانه درکشور همیشه در مسیر‌حرکتی ایجاد می‌شود اما در ادامه دچار انشقاق می‌شوند٬ حتی احزابی که از غرب کپی برداری کردند هم دچار این مشکل هستند.

کلانتری با بیان اینکه باید مطالعات میدانی و پژوهشی انجام شود و علت نبود روحیه کار جمعی در ایران مشخص شود، ادامه داد: قبل از هجرت پیامبر به مدینه تشکیلاتی ایجاد شده بود که پیامبر اکرم محور این تشکیلات بود. شاخص پیامبر و اعضای تشکیلات هم مومنین هستند و می‌بینیم موفقیت این دولت به گونه‌ای است که در ده سال٬ تبدیل به قدرت بلامنازع جهان آن زمان شد.

وی با بیان اینکه فرد نمی‌تواند به تنهایی کاری پیش ببرد گفت: متاسفانه تشکیلات برای ما اولویت ندارد در حالی که کارهای بزرگ را بدون تشکیلات نمی‌توان انجام داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در باره تشکل‌های دانشگاهی اظهار کرد: رهبری می فرمایند هر جریانی بتواند ۲۰ درصد دانشجویان را در اختیار و نفوذ خود قرار دهد کل دانشگاه را در اختیار گرفته است. این سخن نشان می‌دهد تشکیلات چقدر تاثیرگذار است. گاهی یک تشکیلات ده نفره می تواند دانشگاه بزرگی را تحت تاثیرقرار دهد.

وی افزود: ریشه تشکل در قرآن است و تجربه بزرگ آن هم دولت پیامبر است و در دنیا ندرن نیز تاکید زیادی بر تشکل و کار تشکیلاتی می شود.

کلانتری با بیان اینکه تشکیلات‌ اولیه باید منسجم باشد بیان کرد: اولین کاری که در تشکیلات مهم است دوری از تشتت، هم رای و هم فکر بودن است. اگر هسته مرکزی تشکیلات منسجم باشد و از نظر مطالعاتی قوی باشد تاثیرگذار است. ضعف اطلاعاتی در کار تشکیلاتی نقص بزرگی است که در دانشگاه‌ها وجود دارد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تمام دولت‌های دنیا تلاش می‌کنند انسانیت برقرار شود. کارکرد نماز نیز همین است یعنی کارکرد دولت و نماز در اسلام برابر است٬ نماز عمل کاملا سیاسی است. دولتها نیز خواستار انسان کامل هستند.

وی ادامه داد: بعد از ایجاد تشکیلات منسجم باید محتوا تامین شود٬ سواد سیاسی و اخلاق نیز در کار تشکیلاتی مهم است تا تشکل بتواند در دانشگاه نقش آفرینی کند.

کلانتری با بیان اینکه برخی از دانشجویان از بدیهی‌ترین موضوعات بی اطلاع هستند گفت: باید استادان مسلط باشند تا بتوانند پاسخ دانشجو را کامل و جامع بدهد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه اظهار کرد: خلا معرفتی نسل جوان مهمترین مشکل در دانشگاه است و باید تمام انرژی را صرف این کار کرد. در حال حاضر درگیری با مخالفان انقلاب سطحی نیست بلکه زیرساخت‌های جمهوری اسلامی مورد هجوم قرار گرفته است و زمانی که خلا معرفتی وجود داشته باشد زیر ساختها به راحتی نابود می شود.

وی در پایان گفت: باید برای مقاوم‌سازی زیر ساخت‌های معرفتی جوانان و دانشجویان در دانشگاه ها تلاش کرد.

منبع: آنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار