کد خبر:۶۵۲۴۰۴
محمدیان در مراسم زنگ پژوهش:

فرهنگ پژوهش باید در آموزش و پرورش شکل بگیرد

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: در آموزش و پرورش پژوهش یکی از مهمترین مسائل ماست و ما موظفیم با مدیریت پژوهشی فعالیت داشته باشیم از طرف دیگر فرهنگ پژوهش باید در آموزش و پرورش شکل بگیرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو محمدیان رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در مراسم زنگ پژوهش و تجلیل از برگزیدگان دانش آموزی جشنواره پژوهشی گفت: در آموزش و پرورش پژوهش یکی از مهمترین مسائل ماست و ما موظفیم با مدیریت پژوهشی فعالیت داشته باشیم از طرف دیگر فرهنگ پژوهش باید در آموزش و پرورش شکل بگیرد. کار پژوهشی دانش آموزان متفاوت از فعالیتی است که در دانشگاه‌ها انجام می‌شود. 

وی افزود: در آموزش ابتدایی شاهد فعالیت پژوهشی دانش آموزان تحت عنوان جشنواره جابربن حیان هستیم و جشنواره جوان خوارزمی نیز در بخش دانش آموزی برای سنین بالاتر برگزار می‌شود. 

محمدیان در پایان خاطر نشان کرد: یافته‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانش آموزان اگر چه تبدیل به تجاری سازی نمی‌شود، اما مهمترین مسئله برای ما ایجاد روحیه پژوهش و جست و جو گری در دانش آموزان است و امروز شاهدیم که این روحیه با توجه به فعالیت‌های رو به گسترش دانش آموزان روزبه روز زیاد می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار