آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۵۶۲۲

دادگاه قانون اساسی زیمبابوه رئیس جمهور جدید را تایید کرد

دادگاه قانون اساسی زیمبابوه پیروزی «امرسون امنانگاگوا» در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را تایید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از رویترز، با رای دادگاه قانون اساسی در روز جمعه، پیروزی امنانگاگوا در انتخابات ریاست جمهوری تایید شده و ادعای مخالفان مبنی بر تقلب در انتخابات رد شد.

با رای قاطع 9 قاضی دادگاه، سلامت انتخابات ریاست جمهوری مرداد ماه در زیمبابوه تایید شده و اتهامات مطرح شده توسط رهبر مخالفان دولت مردود اعلام شد.

زیمبابوه روز 9 مرداد نخستین انتخابات ریاست جمهوری را از زمان کناره‌گیری رابرت موگابه 94 ساله که حدود چهل سال قدرت را در اختیار داشت، برگزار کرد.

امنانگاگوا موفق شد با اختلاف کمی پیروز انتخابات شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار