کد خبر:۷۱۶۰۲۰
صدیقی:

۱۰۰ هزار دانشجو باید در برنامه‌های ورزشی فعال باشند/ ۲۵ زمین چمن امسال در دانشگاه‌ها به بهره برداری می‌رسد

رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: برنامه جدی که امسال برای دانشجویان در نظر داریم حضور ۱۰۰ هزار دانشجو در فعالیت‌های ورزشی و فدراسیون‌های ورزشی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در سالگرد گرامیداشت روز ورزش جهانی دانشگاهی که در دانشگاه پیام نور برگزار شد معاونت وزارت علوم، معاونت وزارت ورزش و جوانان، رییس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی و رییس دانشگاه پیام نور حضور پیدا کردند.

این مراسم در ابتدا با پیاده روی مسوولین و دانشجویان در محیط دانشگاه انجام گرفت و سپس با حضور مسوولین، دانشجویان و روسای فدراسیون‌های ورزشی در مرکز همایش‌های دانشگاه پیام نور دکتر زمانی رییس دانشگاه پیام نور به سخنرانی پرداخت.

وی گفت: افتخار می‌کنم که در دانشگاه پیام نور در کنار آموزش، پژوهش و مسایل فرهنگی مختلفی که دانشگاه به آن اهتمام دارد مسایل ورزشی را نیز دنبال می‌کنیم. خیل عظیم نیروی انسانی که در دانشگاه پیام نور وجود دارند پتانسیل زیادی را برای گسترش روحیه ورزشی ایجاد می‌کنند.

زمانی ادامه داد: در تمام دنیا اینگونه است که فدراسیون‌ها، فدراسیون‌هایی که ریشه ورزششان را در دانشگاه می‌بینند موفق‌تر هستند. امروزه علم به کمک ورزش آمده و توان ورزشکار را برای مسایل مختلف ورزشی ارتقا می‌دهد و رکورد‌های مختلف ورزشی را برای فدراسیون‌ها به بار می‌آورد.

وی افزود: در دانشگاه پیام نور ۱۵۰ مجتمع فرهنگی در سراسر کشور دارد با وجود تمام مشکلات و مسایلی که برای این دانشگاه پیش می‌آید ۲۸ هزار دانشجوی تربیت بدنی با ۶۰۰ مدال ملی و بین المللی در رشته‌های مختلف ورزشی کسب شده است.

همچنین گفتنی است که در یک سال گذشته دانشگاه پیام نور در میدان مختلف علمی درخشیده است. منجمله کسب رشته مقام پاورلیفتینگ و جابه جایی رکورد این مسابقات در بین ۷۸ کشور و کسب مقام نایب قهرمانی پسران در مسابقات آسیایی، کسب رتبه اول و مدال طلا دانشگاه پیام نور کرمانشاه در رشته دو و میدانی جاکاراتا و دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در رشته‌های کبدی در جاکارتا از جمله موفقیت‌های دانشگاه پیام نور بوده است.

پس از سخنرانی دکتر زمانی، دکتر دهخدا رییس فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در جمع ورزشکاران دانشجو و مسوولان پرداخت.

وی گفت: طبق شعار c۲ دانشجویان موفق قهرمان آینده خواهند بود. مسوولان محترم در آموزش و پرورش و سایر ارگان‌ها به دنبال مهارت‌های زندگی و اجتماعی هستند.

در آموزش و پرورش ایران تمام دغدغه مدیران این است که دانش آموزان درس بخوانند، کلاس تقویتی بروند، کلاس کنکور بروند و وارد دانشگاه شوند. اما زمانی که وارد دانشگاه می‌شوند دانشگاه‌ها تمام تلاششان صرفا برای مسایل آموزشی می‌باشد.

وی افزود: حال سوال من این است که آیا به مسایل ورزشی در محیط‌های آموزشی توجهی داشته ایم.

با این گونه اقدامات و سرفا برگزاری کلاس‌های آموزشی شاهد خستگی روحی، ایجاد روحیه پرخاشگری و دیگر مشکلات در جوان‌ها می‌شویم. برای همین چه ابزاری مهمتر از ورزش در پیگیری سلامت افراد می‌توان نام برد.


وی افزود: انسان‌ها امروزه با استفاده از فناوری کمترین سطح تحرک دارا هستند و از نظر روحی و روانی بعضا در وضعیت مطلوبی نیستند. نشاط ناشی از فعالیت‌های ورزشی برای سلامت روحی روانی به همه کمک می‌کند. به دانشجویان در سلامت روانی، سلامت اجتماعی، موفقیت علمی کمک می‌کند.

دکتر دهخدا ادامه داد: شرکت در اردو‌ها و مسابقات ورزشی به دانشجویان در کسب سلامت اجتماعی و فراگیری مهارت‌های اجتماعی منجمله مطیع بودن، استقلال داشتن و ولایت پذیر بودن کمک بسیاری می‌کند.

ما اعتقاد داریم مدیران سالم و توانمند مدیرانی خواهند بود که از ورزش استفاده کرده باشند و از مسوولین انتظار داریم ما را در توسعه ورزش همگانی و قهرمانی یاری کنند.

در ادامه معاونت وزارت علوم در امور دانشجویان، دکتر صدیقی به سخنرانی پرداخت.

وی گفت: ورزش دانشگاهی ضمن اینکه خود نقشی جدی در تربیت دانشجویان و نسلی توانمند دارد، عاملی است در کیفیت بخشی به سطح دانشگاه‌ها و جامعه.

صدیقی گفت: تاکنون در ورزش‌های دانشگاهی بین المللی حضور جدی داشته ایم و با کسب رتبه ۹ و ۱۰ در سطح بین الملل موفق بوده ایم.فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی در حال آمادگی برای حضور در یونیورسال ایتالیا می‌باشد.

صدیقی افزود: به غیر از عرصه بین الملل در عرصه ملی نیز فعالیت‌های زیادی داشته ایم مانند المپیاد امسال در دانشگاه شیراز که با حضور بیش از ۶ هزار دانشجوی ورزشکار برگزار شد و در کنار آن همچنین المپیاد ورزش‌های همگانی را خواهیم داشت که شکل یافته و برنامه جدی که امسال برای دانشجویان در نظر داریم حضور ۱۰۰ هزار دانشجو در فعالیت‌های ورزشی و فدراسیون‌های ورزشی می‌باشد.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه ورزش‌های همگانی دانشجویی باید شکل جدی تری بیابد دنبال آن هستیم تا بتوانیم حضور خانواده‌ها را در عرصه ورزش در دانشگاه‌ها اجرایی کنیم.

وی ادامه داد: در عرصه پژوهش نیز کار‌های بزرگی انجام شده و همکاری با کمیته المپیک نیز جدی می‌باشد و ما در کنار این مباحث بحث زیرساخت‌های ورزشی وجود دارد که در واقع تمام این کار‌هایی که انجام می‌شود بستگی به زیرساخت‌ها دارد.

صدیقی گفت: امسال چندین پروژه ورزشی داریم که آن را به بهره برداری می‌رسانیم. همچنین ۲۵ زمین چمن در برنامه بهره برداری امسال در فضایی دانشگاهی قرار دارد.

وی افزود: اضافه کردن اتاق‌های تندرستی نیز طبق هر سال در برنامه وزارت علوم قرار گرفته است.

وی گفت: شعاری که امسال فیزو انتخاب کرده پیام رسان این امر است که مدیران سالم و با کیفیت آینده از دانشجویان تندرست و سلامت برمی آیند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار